Fotbal intern

Dinu, devastator: “Jocul lui Dinamo e ca blugii lui Mutu: rupt!”

Prestaţia lamentabilă a lui Dinamo în meciul cu Timişoara din Ştefan cel Mare l-a dezamăgit crunt pe Cornel Dinu. Fostul mare fotbalist al alb-roşilor i-a desfiinţat pe fotbalişti, dar şi pe...
12.09.2017 | 00:07
Dinu devastator Jocul lui Dinamo e ca blugii lui Mutu rupt
ADVERTISEMENT

Prestaţia lamentabilă a lui Dinamo în meciul cu Timişoara din Ştefan cel Mare l-a dezamăgit crunt pe Cornel Dinu. Fostul mare fotbalist al alb-roşilor i-a desfiinţat pe fotbalişti, dar şi pe oficiali. “Procurorul” a pus tunurile pe preparatorul fizic al lui Cosmin Contra, pe Adrian Mutu şi pe Ionel Dănciulescu, avertizând că formaţia lui Negoiţă ar putea rata play-off-ul la cum joacă în acest moment.

Dinamo a făcut nişte achiziţii târzii, mai mult decât discutabile. A adus nişte jucători care veneau după accidentări complicate. În schimb, a pierdut jucători importanţi şi nu a adus înlocuitori cu aceeaşi atitudine. Nu înţeleg cum Dinamo era o echipă atât de agresivă la venirea lui Contra, joc cu care s-a impus în sezonul trecut, iar acum nu mai e“, a spus Cornel Dinu la Dolce Sport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

“Dinamo are un fotbal de invalizi!”

Atacul devastator al lui Dinu a continuat: “Ce s-a adus şi cum s-a adus în această pauză e mai mult decât discutabil, e condamnabil aş putea spune. Mă doare ce se întâmplă. Un om care vrea să facă lucruri bune, cum e Negoiţă, nu cred că are lângă el oameni capabili să se ocupe de transferuri şi să se sfătuiască cu antrenorul. Surprinzător, după 14 zile de întreruperi, Dinamo a dat dovadă că e o echipă care joacă un fotbal de invalizi, fără viteză. Nu ştiu ce face acest preparator fizic mult prea lăudat. E inadmisibil ca după o întrerupere jucătorii să meargă pe teren. Pericolul este mare, Dinamo este aproape să rateze acest campionat, mai ales că după cinci victorii şi patru înfrângeri spun foarte mult. Pare un oarecare adio de la primele locuri. În momentul de faţă, Dinamo îşi poate pericilita prezenţa în play-off

Mutu şi Dănciulescu îşi arată pe la TV blugii rupţi. Trebuie să aibă altă ţinută în calitate de conducători. Mutu trebuie să vină în costum, nu în blugi, dacă e om serios. Directorii sportivi din Europa vin în blugi? Cum sunt blugii lui Mutu aşa e şi jocul lui Dinamo, rupt!”, a mai afirmat “Mister”.

ADVERTISEMENT

Vezi aici ce a păţit Cosmin Contra după meci! Antrenorului dinamovist i s-a făcut rău!