Fotbal intern

Dinu Gheorghe, atac frontal la Bratu şi Dănciulescu! “E rușinos ce se întâmplă acolo, el n-are nicio competență”

15.09.2018 | 13:44
Dinu Gheorghe atac frontal la Bratu si Danciulescu E rusinos ce se intampla acolo el nare nicio competenta

Fostul preşedinte al celor de la Dinamo, Dinu Gheorghe nu s-a mai abţinut şi a avut un atac frontal la adresa antrenorului Florin Bratu, dar şi a directorului general, Ionel Dănciulescu! Acesta a precizat că nu este deloc mulțumit de cum decurg lucrurile la echipa din Ștefan cel Mare și, în mod special, de cum se prezintă apărarea.

“Dinamo va avea mai probleme din cauza defensivei, a modului în care se apără echipa. Pe lângă lipsa totală de valoare a celor care compun linia defensivă, Katsikas, Popescu, Ciubotariu și Grigore, mă rog ultimii doi sunt tineri și au nevoie să crească, jocul echipei creează mari probleme. Au fost meciuri până acum în care ei au scăpat ieftin, ne amintim meciul cu Voluntari, meciul cu Sibiu de acasă, când au câștigat cu mare noroc pe final, egalul ciupit cu Steaua. La Dinamo este destul de rușinos ce se întâmplă. Avem un director general care n-are nicio competență, cel puțin asta văd eu din afară, dacă greșesc îmi cer scuze, dar este un vid care se manifestă acolo”, a declarat Dinu Gheorghe pentru o televiziune de sport.

Dinu Gheorghe, atac frontal la Bratu şi Dănciulescu! Dinu Gheorghe priveşte îngândurat
Dinu Gheorghe le atrage atenţia lui Florin Bratu şi lui Ionel Dănciulescu pentru ultimele reyultate înregistrate de Dinamo

Dinu Gheorghe, atac frontal la Bratu şi Dănciulescu!

De tirul lui Dinu Gheorghe nu a scăpat nici antrenorul echipei. Florin Bratu a fost pus la zid și el și i s-a readus aminte de momentul în care acesta a semnat contractul cu gruparea din Ștefan cel Mare. Fostul președinte crede că acolo a fost greșeala făcută de antrenorul câinilor.

“Obiectivul lui Bratu nu este play-off-ul. Dacă el a acceptat acest obiectiv când a semnat contractul cu Dinamo, a greșit! Ar fi o mare minune dacă această echipă ar prinde play-off-ul, după evoluțiile din primele opt etape”, a mai spus Dinu Gheorghe.

Florin Bratu, aproape de dezastru

Pentru prima oară și Florin Bratu a admis o posibilă demitere. Antrenorul dinamoviștilor a vorbit după înfrângerea cu Astra Giurgiu și a recunoscut că lipsa de maturitate și greșelile de începători făcute în linia de apărare au dus la un nou meci pierdut pentru cei din Ștefan cel Mare. Bratu spune că în fotbal orice este posibil, dar antrenorul merge pe ideea unei relații bune pe care o are cu cei din conducerea clubului

Dinu Gheorghe, atac frontal la Bratu şi Dănciulescu! Dinu Gheorghe priveşte sceptic
Dinu Gheorghe nu înţelege rolul lui Ionel Dănciulescu în organigrama clubului Dinamo

„E greu de suportat această înfrângere, mai ales că am jucat acasă și veneam după această pauză competițională. Lipsa de maturitate s-a văzut din nou. Nu reușim să marcăm, deși avem multe ocazii. Suntem foarte naivi pe faza defensivă. E greu de suportat. Atunci când pierzi în deplasare cu 3-0, e greu de găsit soluții. De aceea am făcut schimbări. E rău că tot continuăm să primim goluri. Meritam să marcăm mai mult de un gol. Mă bucur pentru Subotic că a debutat cu gol. Nu ne-a ajutat foarte mult asta însă, pentru că în final am pierdut. Axente nu a făcut parte din lot. A fost decizia mea. La fel ca și Popovici. Lotul este format din 18 jucători. În fotbalul te aștepți la orice, dar eu zic că am o relație bună cu conducerea. Vom vedea ce se întâmplă în zilele următoare” – a spus Florin Bratu la o televiziune de sport.

7 luni au trecut de când Florin Bratu a devenit antrenorul dinamoviștilor