Fotbal intern

Dinamo. Scandal cu pariuri. “Vamă, un MAFIOT!” / “Se simte vinovat?”

UPDATE 15:45 / Atacat dur de Dario Bonetti după ce a făcut o aluzie la corectitudinea "minunii de la Liberec", preşedintele dinamovist Dinu Gheorghe a replicat în exclusivitate pentru FANATIK.RO....
17.07.2015 | 00:04
Dinamo Scandal cu pariuri Vama un MAFIOT  Se simte vinovat
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:45 / Atacat dur de Dario Bonetti după ce a făcut o aluzie la corectitudinea “minunii de la Liberec”, preşedintele dinamovist Dinu Gheorghe a replicat în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Eu am făcut o referire la zeiţa Fortuna, dacă domnul Bonetti nu ştie cine este aceasta sau se simte cu o muscă bîzîindu-i pe deasupra capului, este treaba dumnealui. Se simte vinovat? Eu îl respect ca fost mare jucător, ca mare antrenor şi nu spun mai multe. Dacă vrea să continuăm polemica, îi stau la dispoziţie, dar pot şi eu să schimb foaia. Deocamdată atît“.

ADVERTISEMENT

DINAMO. OFICIAL! “Cîinii” au luat un atacant care a fost dat afară de la Petrolul

La nedumerirea reporterului vis-s-vis de “mare antrenor”, Dinu Gheorghe a explicat: Dacă a antrenat pe Dinamo este mare antrenor. Eu respect pe oricine a lucrat la Dinamo, pentru mine oricine a jucat sau a antrenat la Dinamo este sau a fost o valoare pentru că altfel nu ajungea în postura respectivă“.

**************************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

UPDATE: 14:25 / Dario Bonetti, antrenorul care a stat pe banca lui Dinamo la Liberec, îi răspunde lui Dinu Gheorghe după ce acesta a insinuat că rezultatul din Cehia ar fi fost influenţat de casele de pariuri.

STEAUA. Rădoi are PROBLEME în vestiar. “Nu prea ÎNŢELEGEM!”

DINAMO. “Ar trebui să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte! A fost una dintre cele mai mari victorii din fotbalul românesc şi din fotbalul european. Nu ştiu dacă el a văzut meciul. Dinamo a avut şi un gol valabil, al lui Cristea, reuşită anulată greşit. În plus, cei de la Liberec au ratat cîteva ocazii mari. Dacă a spus aşa ceva, Vamă este un om care nu se pricepe la fotbal. E un mafiot! Prin această declaraţie a supărat şi foarte mulţi fani ai lui Dinamo”, a declarat Dario Bonetti pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mesaj disperat din Malayesia: “Gigi, salvează-mi copilul de la MOARTE!”

“Gheorghe este un ignorant din punct de vedere al fotbalului, iar domnul Negoiţă ar trebui să-l dea afară. Va fi o mare victorie a domului Negoiţă în faţa suporterilor lui Dinamo, asta pentru că acest ignorant a jignit fanii. În plus, el se mai dă şi mare dinamovist”, spus tehnicianul italian.

****************************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

DINAMO. Dinu Gheorghe a lăsat de înţeles, într-o intervenţie televizată, că a auzit de ”minunea de la Liberec”, atunci cînd Dinamo a întors rezultatul de la Bucureşti, 0-3, şi s-a calificat în grupele Europa League.

EXCLUSIV. RAPID. Grigoraş a dat AZI răspunsul. Reacţia lui Moraru!

 ”Am auzit de minunea de la Liberec, dar cei de la Trencin n-au sponsor Fortuna (n.r. – casă de pariuri) sau mai ştiu eu ce”, a glumit preşedintele dinamovist.

DINAMO. Dinu Gheorghe a vorbit apoi despre victoria Stelei în faţa lui Trecin, de la Zilina: “Steaua a făcut un joc bun, mult peste ce au arătat pînă acum. A avut şi cîteva momente de slăbiciune. A fost nevoie de o descătuşare. Steaua a dominat jocul după primul gol. S-a văzut lipsa de experienţă a celor de la Trencin. Mi s-a părut mult mai naivă faţă de acum doi ani, cînd a jucat cu Astra”.

ADVERTISEMENT