Dă de pământ cu oficialii unui club din Liga 1. "Spectatori"

Dinu Gheorghe, Liga 1 Betano, ACS Politehnica Timisoara, Rapid, Astra, Dinamo

ACS Poli Timişoara l-a înlocuit pe Ionuţ Popa cu Leo Grozavu,iar oficialii din Banat nu au fost iertaţi de Dinu Gheorghe.

Ionuţ Popa s-a despărţit de ACS Politehnica Timişoara la începutul acestei săptămâni, după ce bănăţenii au fost învinşi pe terenul lui OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, în etapa 23 - vezi detalii. Dinu Gheorghe a sărit în apărarea tehnicianului român.

Fostul oficial de la Dinamo, Rapid şi Astra Giurgiu a dat de pământ cu şefii de la ACS Politehnica Timişoara, iar preşedintele clubului, Radu Birlică, şi Sorin Drăgoi, fostul preşedinte, au fost principalele ţinte ale lui Dinu Gheorghe.

Ce zice Dinu Gheorghe despre situaţia de la ACS Poli Timişoara

"Domnule Popa, aţi lucrat cu persoane care pot fi numite cel mult «spectatori», dar nu altceva. Timişoara a pierdut un om important.Aţi făcut o treabă extraordinară.

Aţi lucrat singur! Faptul că dumneavoastră sunaţi primarul pentru jucători nu e ok. Asta e munca celor din conducere. Nu numai să ia 3 camere la hotel şi să plătească avionul. Asta e treaba lor, să vă aducă jucătorii doriţi", a zis Dinu Gheorghe.