ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinu Gheorghe îi dă sfaturi lui Gigi Becali: ”Nu poate aduce fundași peste Planic și Bălașa”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 18.12.2018 | 00:05
Dinu Gheorghe îi dă sfaturi lui Gigi Becali în privința transferurilor care ar trebui făcute în această iarnă la FCSB

Fostul președinte al cluburilor Rapid, Dinamo și Astra, Dinu Gheorghe, îi dă sfaturi lui Gigi Becali în privința transferurilor care ar trebui făcute în această iarnă la FCSB. ACesta consideră că vicecampioana Ligii 1 Betani nu poate aduce din campionatul intern fundași centrali mai buni decât Bogdan Planic și Mihai Bălașa.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că poate aduce fundași peste Planic și Bălașa. Ei joacă foarte bine. Evoluează de mult timp împreună și formează un cuplu sudat. Cred că problema este în fața lor. Sunt foarte multe mișcări la nivelul mijlocașilor centrali. Cei doi de acolo se schimbă foarte des. Cred că acolo trebuie aduși jucători”, a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Mihai Bălașa în duel pentru balon cu Andrei Cristea la meciul Poli Iași - FCSB
Mihai Bălașa în duel pentru balon cu Andrei Cristea la meciul Poli Iași – FCSB

Dinu Gheorghe îi dă sfaturi lui Gigi Becali: ”Să aducă un fundaș dreapta”

”Și nu înțeleg de ce este folosit Alexandru Stan în locul lui Junior Morais, iar Morais este pus la mijloc. Junior este un fundaș stânga mai bun decât Stan. Și ar mai trebui adus un fundaș dreapta, chiar dacă Romario Benzar nu va pleca. Roman și Jakolis nu sunt soluții”, a fost sfatul lui Dinu Gheorghe pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Deși FCSB a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de prestațiile avute de jucătorii Bogdan Palnic și Mihai Bălașa despre care a spus că vrea să-i vadă pe banca de rezerve și a anunțat că va transfera doi fundași centrali. Una dintre țintele mai vechi ale omului de afaceri este Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș.

Cel de-al doilea fundaș central dorit de Gigi Becali la FCSB este Andrei Burcă de la FC Botoșani. Jucătorul este pe placul finanțatorului, dar antrenorul Nicolae Dică și directorul sportiv Mihai Stoica se opun transferului considerând că fotbalistul nu se ridică la pretențiile cerute la vicecampioana Ligii 1 Betano.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!