Fotbal intern

Dinu Gheorghe îl desființează pe Mircea Rednic. “A încercat mereu să-l copieze pe Lucescu! Vrea să controleze totul!”

09.03.2019 | 11:38
Dinu Gheorghe il desfiinteaza pe Mircea Rednic A incercat mereu sal copieze pe Lucescu Vrea sa controleze totul

Dinu Gheorghe îl desființează pe Mircea Rednic după ce Dinamo s-a impus în fața celor de la Dunărea Călărași, scor 2-0, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano. Noul președinte al grupării antrenate de Dan Alexa susține că antrenorul din Ștefan cel Mare a încercat mereu să îl copieze pe Mircea Lucescu.

Dinu Gheorghe îl desființează pe Mircea Rednic după Dinamo – Dunărea Călărași 2-0

“Și el și Andone au încercat mereu să îl copieze pe Lucescu, să controleze totul, dar… sigur, poate fi team-manager, dar atunci lucrurile se schimbă. Team managerul trebuie să aibă altă forță financiară, în primul rând. Aici, la Dinamo, el e și finanțator, și team manager și antrenor… îi place probabil, Să sperăm că va reuși”, a spus Dinu Gheorghe, conform Telekom Sport.

 “El e antrenor și datorită faptului că, în 2000, am fost cel care l-a împins în această meserie, la Rapid. Într-o dispută fantastică cu George Copos atunci, care se opunea total, dar am avut argumente și se pare că am avut mână bună cu Rednic”, a mai adăugat noul oficial al celor de la Dunărea Călărași.

Dinu Gheorghe la Gala AFAN

Dinu Gheorghe a mai trecut pe la cinci echipe

Dinu Gheorghe a revenit în Liga 1 Betano, după ce a acceptat oferta venită de la Dunărea Cășărași de a ocupa postul de președinte. Înainte să lucreze cu Dan Alexa, Dinu Gheorghe a mai trecut pe la Rapid București, FC Brașov, Astra Giurgiu și Dinamo, dar a ocupat și postul de manager general la ASA Târgu Mureș.

Dinamo București a învins-o pe Dunărea Călărași, scor 2-0, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano. Pentru gruparea antrenată de Mircea Rednnic au înscris Dan Nistro (min. 24) și Mattia Montini ( min. 90+4). Formația din Ștefan cel Mare se află pe prima poziție în clasamentul play-out-ului, cu 19 puncte, iar Dunărea Călărași este pe 6, cu 12 puncte.