Fotbal intern

Dinu Gheorghe l-a atacat pe colegul de platou Ionel Dănciulescu! Reacţia dinamovistului: “O să reglez lucrurile!”

15.09.2018 | 22:50
Dinu Gheorghe la atacat pe colegul de platou Ionel Danciulescu Reactia dinamovistului O sa reglez lucrurile

Episod neaşteptat în timpul unei emisiuni TV, după meciul dintre Dinamo şi Astra. Dinu Gheorghe l-a atacat fără perdea pe Ionel Dănciulescu.

Reacţia vehementă a fostului manager general dinamovist la adresa actualului director general al alb-roşilor a stârnit uimirea tururor, cu atât mai mult cu cât cei doi sunt colegi la aceeaşi televiziune şi au părut a fi în relaţii cordiale de-a lungul timpului.

Dinu Gheorghe l-a atacat pe Ionel Dănciulescu: “N-are nici o competenţă!”

Aflat în studio la finalul înfrângerii suferite de Dinamo în Ştefan cel Mare, 1-2 cu Astra Giurgiu, fostul conducător al celor două formaţii a avut un discurs virulent, şi l-a atacat dur pe Ionel Dănciulescu.

Dinamo va avea mai probleme din cauza defensivei, a modului în care se apără echipa. Pe lângă lipsa totală de valoare a celor care compun linia defensivă, Katsikas, Popescu, Ciubotariu și Grigore, mă rog ultimii doi sunt tineri și au nevoie să crească, jocul echipei creează mari probleme. Au fost meciuri până acum în care ei au scăpat ieftin, ne amintim meciul cu Voluntari, meciul cu Sibiu de acasă, când au câștigat cu mare noroc pe final, egalul ciupit cu Steaua.

La Dinamo este destul de rușinos ce se întâmplă. Avem un director general care n-are nicio competență, cel puțin asta văd eu din afară, dacă greșesc îmi cer scuze, dar este un vid care se manifestă acolo“, a declarat Dinu Gheorghe despre directorul general al lui Dinamo.

Dinu Gheorghe, zâmbitor pe stadionul Ştefan cel Mare, acolo unde joacă Dinamo Bucureşti, echipa lui de suflet
Dinu Gheorghe

Dinu Gheorghe l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu: “Nu ştiu ce are cu mine!”

Ionel Dănciulescu nu a înţeles de ce Dinu Gheorghe, un om cu care a lucrat de-a lungul carierei şi cu care este coleg de televiziune, l-a făcut praf,

Şi eu am fost surprins! Nu ştiu ce are cu mine. Chiar nu înţeleg de unde a venit acest atac la adresa mea. Eu credeam că avem o relaţie bună, ne vedem destul de des când mergem la emisiuni şi am discutat amical de fiecare dată. Nu pot să pricep de unde şi până unde a ajuns Dinu Gheorghe să se ia de mine, voi discuta cu el când mă voi întâlni la televiziune. Ce altceva pot să fac? O să încerc să reglez lucrurile“, a declarat Ionel Dănciulescu pentru FANATIK.RO.

Ionel Dănciulescu pe Stadionul Ion Oblemenco
Ionel Danciulescu in meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Nici Florin Bratu nu a scăpat de înţepăturile lui Dinu Gheorghe!

Unul dintre cei mai duri analişti TV, Dinu Gheorghe, care nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume, a atras atenţia şi asupra viitorului imediat al echipei dinamoviste. El consideră că lotul este prea slab pentru obiectivul declarat de antrenorul Florin Bratu, play-off-ul Ligii 1 Betano.

Obiectivul lui Bratu nu este play-off-ul. Dacă el a acceptat acest obiectiv când a semnat contractul cu Dinamo, a greșit! Ar fi o mare minune dacă această echipă ar prinde play-off-ul, după evoluțiile din primele opt etape“, a spus Dinu Gheorghe.

Florin Bratu Ionel Dănciulescu
Florin Bratu si Ionel Danciulescu, aici in meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti, au intrat in vizorul lui Dinu Gheorghe

Ce motiv ar putea avea “Vamă” să îi poarte pică lui Dănciulescu

Dinu Gheorghe şi Ionel Dănciulescu au lucrat împreună în mandatul de manager general al primului la Dinamo. Dănciulescu ocupa atunci funcţia de director sportiv. În momentul sosirii ca şef al alb-roşilor, “Vamă” era lăudat de Danciu: “Dinu Gheorghe e unul dintre cei mai buni conducători din România“.

Au urmat apoi câteva luni agitate, iar managerul general a avut un conflict deschis cu patronul Ionuţ Negoiţă, plecat de la bugetul pentru salariile dinamoviştilor, încheiat cu despărţirea lui Dinu Gheorghe de clubul de care mereu a fost ataşat sentimental.

În timp s-au adunat nemulţumirile şi astăzi s-a pus punct. Într-o căsnicie trebuie să fie de acord ambele părţi, degeaba una vrea şi alta nu mai vrea. Am discutat foarte clar, iar argumentele puse pe masă şi de dânsul şi de mine au dus la despărţire. Dacă nu s-a mai putut să continuăm, nu mai continuăm, ce să fac? Dinamo nu are probleme financiare, la Dinamo salariile sunt plătite la zi. Nu sunt probleme financiare în clipa de faţă la Dinamo. Clubul e stabil financiar. Toţi jucătorii au fost aduşi cu acordul patronului şi cu acordul antrenorului şi cu acordul meu. Aşa au fost aduşi la Dinamo. Decizia finală îi apaţinea patronului. De ce ar fi nemulţumit (n.r. – patronul, de jucătorii aduşi) dacă suntem pe locul 2?“, declara Dinu Gheorghe în momentul plecării.

Atunci, Ionel Dănciulescu a fost de partea patronului Ionuţ Negoiţă şi a urcat, ulterior, chiar în funcţia de director general. Dinu Gheorghe a considerat din acea clipă că Dănciulescu nu poate fi un conducător potrivit pentru Dinamo, câtă vreme acceptă orice din partea patronului, chiar şi condiţii cu care nu se poate face performanţă!

Ionuţ Negoiţă şi Ionel Dănciulescu
Ionuţ Negoiţă şi Ionel Dănciulescu în conferinţă de presă