Fotbal intern

Dinu Gheorghe revine în Liga 1 Betano! Cu cine a semnat fostul oficial de la Rapid, Astra și Dinamo

07.03.2019 | 17:22
Dinu Gheorghe revine in Liga 1 Betano Cu cine a semnat fostul oficial de la Rapid Astra si Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinu Gheorghe a decis să continue în lumea fotbalului românesc, iar fostul oficial de la Rapid București, Astra Giurgiu și Dinamo București a acceptat oferta primită de la un club din Liga 1 Betano care va evolua în play-out.

Dinu Gheorghe a acceptat să revină în Liga 1 Betano

Conform Digisport, Dinu Gheorghe s-a înțeles cu Dunărea Călărași, echipă antrenată de Dan Alexa și care a terminat sezonul regulat al Ligii 1 Betano pe poziția a 12-a în clasament, cu 24 de puncte, la 13 în spatele celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formație care a prins ultimul loc care duce în play-off.

ADVERTISEMENT

Dinu Gheorghe a acceptat propunerea celor de la Dunărea Călărași de a ocupa postul de manager general al clubului. Fostul oficial de la Astra Giurgiu, Dinamo și Rapid a fost convins de planurile de viitor ale nou-promovatei din Liga 1 Betano. Pentru sezonul 2018 – 2019, Dunărea Călărași are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar dorește ca în următorii ani să țintească primele poziții din clasament.

Dinu Gheorghe în timp ce îl îmbrățișa pe Mircea Rednic înaintea unui meci jucat pe Arena Națională

Dinu Gheorghe are un CV impresionant

Dinu Gheorghe este unul oamenii din lumea fotbalului românesc cu un CV impresionant. Acesta a fost în trecut președinte la Rapid, FC Brașov, Astra Giurgiu și Dinamo, dar a ocupat și postul de manager general al ASA Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT

Oficialul din Liga 1 Betano a plecat de la Dinamo București după doar patru luni. La începutul anului 2015 a ajuns la un acord cu Ionuț Negoiță, dar cei doi nu au avut o relație foarte bună. Astfel, Dinu Gheorghe a luat decizia să își dea demisia. În luna septembrie a anului 2018, FANATIK anunța că acesta a fost aproape de o revenire la Dinamo București, în locul lui Ionel Dănciulescu, dar cele două părți nu au ajuns la un acord