Fotbal intern

Dinu Gheorghe știe cine a fost omul meciului Dinamo – FCSB 1-1: „Pe teren au fost 21 de jucători și un fotbalist”

12.11.2018 | 09:37
Dinu Gheorghe stie cine a fost omul meciului Dinamo  FCSB 11 Pe teren au fost 21 de jucatori si un fotbalist
ADVERTISEMENT

Dinamo și FCSB au remizat pentru a treia oară consecutiv în acest an, derby-ul încheindu-se de această dată cu scorul de 1-1. În primele două meciuri directe din acest an am avut parte de alte două remize, 2-2 și 3-3.

Dinu Gheorghe crede că veteranul Filipe Teixeira a fost cel mai bun om de pe teren. Cei doi au colaborat în perioada petrecută de Dinu Gheorghe ca președinte la Astra.

ADVERTISEMENT

Dinu Gheorghe știe cine a fost omul meciului Dinamo – FCSB

“Scor corect, niciuna dintre ehipe nu merita să câştige. Dinamo n-a profitat de şansă, nu a avut ocazii clare. Aş vrea să trag o concluzie tristă. În seara aceasta am văzut un singur fotbalist pe teren, Teixeira, restul au fost jucători. 21 de jucători şi un fotbalist. O diferenţă fantastică între ce a arătat el şi ce au arătat ceilalţi” – a spus Dinu Gheorghe la o televiziune de sport.

Ajuns la 38 de ani, Filipe Teixeira continuă să impresioneze la cel mai înalt nivel din fotbalul românesc. Veteranul din lotul lui FCSB a strâns 18 meciuri oficiale deja în actuala stagiune, oferind un assist. Va fi ultimul său sezon în tricoul roș-albastru, Becali dorind să-i oprească înțelegerea încă după ratarea calificării în grupele Europa League. Totuși, datorită devotamentului său, a decis să-l mai păstreze cel puțin până la iarnă.

ADVERTISEMENT

Primele clasate, remize pe linie în Liga 1

FCSB are în acest moment 28 de puncte după 15 etape, aflându-se la două puncte în urma liderului CFR Cluj. Toate cele trei echipe din fruntea clasamentului au remizat în această rundă: CFR Cluj acasă cu Dunărea Călărași, iar U Craiova acasă cu Sepsi. Totodată, Viitorul, care se află pe locul 4, a remizat tot pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Ar putea fi etapa celor de la Gaz Metan, dacă medieșenii se vor impune luni în partida cu ultima clasată Voluntari.