Dinu îi face praf pe dinamovişti: „Farfuze aduse din dracu-n praznic”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
04/04/2018, 13:30
Dinu îi face praf pe dinamovişti: „Farfuze aduse din dracu-n praznic”

Primul aflat pe lista lui Dinu a fost atacantul Adam Nemec: “Decât să mă chinui cu un turn fără tehnică aşa cum e Nemec, sau cu un băiat care promite puţin, ca Popa, mai bine îl bag pe Moldoveanu sau pe Gheorghe. Dar dacă nu te pricepi, dacă nu ştii meserie, atunci nu ai răbdare cu ei şi nu rişti cum au făcut-o alţii.”

A urmat apoi o tiradă a fostei legende dinamoviste la adresa jucătorilor străini din lotul „câinilor roşii”: „Decât să aduci toţi expiraţii şi toate farfuzele de prin dracu-n praznic, refuzaţi de prin Etiopia sau Bangladesh, exagerez acum, mai bine mergi pe jucătorii crescuţi de tine.”

Cornel Dinu critică şi antrenorii cu juniorii 

O problemă identificată de Dinu este dată de faptul că fotbaliştii tineri nu sunt antrenaţi corespunzător: „Problema e dacă se lucrează cu aceşti băieţi. Cei de acum nici nu fac antrenamente. Fac un 5 contra 2, o centrare şi un şut, o miuţă şi gta. Nimeni nu lucrează individual cu aceşti băieţi, nici la juniori şi nici la echipa de seniori”, a adăugat Dinu, la o emisiune tv.

5 fotbalişti care au câştigat campionatul cu Dinamo U19 au jucat în acest sezon pentru Dinamo: Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Ion Gheorghe, Liviu Gheorghe şi Alex Longher

Închide ×