Dinu, despre plecarea lui Dănciulescu: „Al 520-lea avertisment coreean”

dinu, danciulescu, dinamo

Fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat situaţia din Ştefan cel Mare şi decizia lui Dănciulescu privind o posibilă plecare de la club.

Directorul sportiv al lui Dinamo a anunţat că va pleca la sfârşitul sezonului: "Mi-e foarte greu să vorbesc. Am şi eu anumite limite şi vom vedea ce va fi", a declarat Ionel Dănciulescu înaintea meciului cu Gaz Metan, pentru Telekom Sport.

Unul dintre cei mai reprezentantivi jucători şi antrenori ai lui Dinamo, Cornel Dinu a comentat decizia lui Dănciulescu de a pleca la finalul acest sezon competiţional din conducerea echipei. "El a mai făcut o astfel de declaraţie mi se pare că prin decembrie, dar atunci se pregătea de colinde. Avea alte preocupări. Acum sper să nu fie din nou un avertisment din ăla coreean. Al 520-lea avertisment că pleacă”, a comentat sarcasatic Dinu. 

Cornel Dinu îi reproşează lui Dănciulescu faptul că nu s-a implicat suficient

„Eu cred că el ar trebuie să fie mult mai implicat în tot ce înseamnă deciziile care se iau la Dinamo. Pentru că are o anumită experienţă, provine dintre jucătorii care au evoluat la Dinamo pentru o perioadă mai mare de timp. Însă probabil că sunt nişte numulţumiri pentru că nici el din câte îmi dau seama nu ştie ce vrea să fie, ori antrenor, ori conducător, ori una, ori alta. Eu rămân la părerea mea că are calităţi şi de antrenor, dar pentru asta trebuei să rişti şi să-ţi asumi nişte riscuri! Să ieşi la luptă, adică să antrenezi echipa. Are nişte calităţi din punctul ăsta de vedere. Am senzaţia că în ultimul timp s-a complăcut mai mult la o cafea unde vorbea cu jucătorii. Dacă unul zice aşa ne aşezăm la o şuetă prin spate şi avem cu totul altă părere. Ori aici lucrurile trebuie să fie clare! Când ştii că ai o anumită capacitate, când ştii că poţi să faci nişte lucruri foarte importante te implici real. Părerea mea e că din acest punct de vedere Danciu nu s-a implicat, nu şi-a asumat nişte decizii şi impunând chiar nişte decizii", a mai spus Cornel Dinu.