Fotbal intern

Dinu îl vede pe Nistor la FCSB. “Nu mă pot pune în mintea unor oameni bolnavi! Se poate face transferul”

20.08.2018 | 21:54
Dinu il vede pe Nistor la FCSB Nu ma pot pune in mintea unor oameni bolnavi Se poate face transferul

Cornel Dinu a vorbit pentru FANATIK.RO despre dorinţa lui Gigi Becali de a-l transfera pe Dan Nistor la FCSB, iar fostul selecţioner al echipei naţionale a României susţine că nu vede unde ar juca mijlocaşul central din “Ştefan cel Mare” la gruparea antrenată de Nicolae Dică şi crede că nu este un schimb corect din punct de vedere fotbalistic.

Gigi Becali a început negocierile cu Ionuţ Negoiţă pentru Dan Nistor, iar latifundiarul din Pipera îi pregăteşte căpitanului de la FC Dinamo Bucureşti un salariu lunar de 15.000 de euro plus o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro. Cornel Dinu a răbufnit la adresa patronului din “Ştefan cel Mare”, despre care susţine că e dispus să vândă toţi jucătorii pe care Florin Bratu îi are la dispoziţie, iar aşa este posibil ca Nistor să ajungă la FCSB.

Cornel Dinu îl vede pe Nistor la FCSB

Întrebat dacă este de părere că Ionuţ Negoiţă se va teme de suporterii lui FC Dinamo Bucureşti în cazul în care îl va ceda pe Dan Nistor la FCSB, Cornel Dinu crede că patronul din “Ştefan cel Mare” nu ar avea probleme cu ultraşii din “Peluza Cătălin Hîldan”.

“Eu nu mă pot pune în mintea unor oameni bolnavi care nu văd altceva decât bani în faţa ochilor. La câte am remarcat la Dinamo, cred că se poate face. Dar poate nu este doar Negoiţă şi atunci mai e o şansă să nu se facă acest transfer, Nistor la Steaua. Dacă stau bine să mă gândesc, nici nu ştiu unde poate juca Nistor la Steaua în 4-2-3-1. El e un jucător de atac. Şi, pe deasupra, nici nu este un schimb corect din punct de vedere fotbalistic, chiar dacă Becali dă şi 500.000 de euro pe lângă Qaka. Nistor este un jucător care face diferenţa, care decide meciuri, care joacă doar în terenul advers, în timp ce Qaka este un jucător defensiv, care joacă în principal în propria jumătate de teren. Şi nici nu cred că vor fi probleme cu suporterii din PCH, pentru că la câte transferuri s-au făcut şi nu s-a întâmplat nimic, nu va fi nici acum ceva”, a spus Cornel Dinu pentru FANATIK.RO.

Florin Bratu crede că este un joc al lui Gigi Becali

Şi Florin Bratu a vorbit pentru FANATIK.RO despre posibilitatea ca Dan Nistor să ajungă la FCSB, iar antrenorul echipei din “Ştefan cel Mare” este de părere că Gigi Becali, patronul vicecampioanei Românie, încearcă doar să destabilizeze echipa. Mai mult, fostul atacant al “câinilor” crede că Dan Nistor nu va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică în această vară.

Dan Nistor are 30 de ani şi a evoluat în cariera sa la echipe precum Curtea de Argeş, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian şi CFR Cluj.

1.100.000 de euro este cota de piaţă a jucătorului de la FC Dinamo Bucureşti, Dan Nistor