ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Adi Mutu, desfiinţat de Dinu: “Sunt poveşti de adormit copiii!”

FC Dinamo Bucureşti se află pe locul şapte în Liga 1 Betano, poziţie de play-out. Situaţia de la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost comentată de Cornel Dinu, fostul internaţional...
Autor: Razvan Nicolae | 26.09.2017 | 00:08
Adi Mutu, desfiinţat de Dinu:

FC Dinamo Bucureşti se află pe locul şapte în Liga 1 Betano, poziţie de play-out. Situaţia de la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost comentată de Cornel Dinu, fostul internaţional criticând politica lui Adrian Mutu de la club. Cornel Dinu l-a criticat pe Adrian Mutu, dar şi pe Mario Nicolae, unul dintre cei care au lucrat în această vară la campania de transferuri. Fostul jucător al lui Dinamo a declarat că Nicolae are un trecut tenebros încă de când a fost în conducerea clubului FC Argeş, în perioada în care echipa era patronată de Cornel Penescu. 

ADVERTISEMENT

“Se spune că de un anume Mario Nicolae, debutant conducător la Piteştiul lui Penescu. Acesta l-ar fi prins încă de la debut cu jambiere însuşite din vestiar prin buzunare. Acum l-au reactivat alţii, aparent de-ai noştri. Să sperăm că doar prin incompetenţă nu şi pentru dijmuială. Noroc că preşedintele Negoiţă nu l-a primit pe combinator oficial în staff-ul echipei”, a declarat Cornel Dinu pentru gsp.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dinu l-a taxat pe Adrian Mutu

Fostul internaţional a comentat faptul că Adrian Mutu a vrut să-i aducă pe Stefan Effenberg sau pe Lothar Matthaus pe banca tehnică a lui Dinamo Bucureşti. Cornel DInu a precizat că această informaţie pare una demnă de poveştile pentru adormit copiii.

ADVERTISEMENT

“Se vede că Mutu şi Contra sunt mână în mână şi fac parte din noua categorie de aşa zişi experţi. Mi-am adus aminte acum şi de povestea lui Mutu cum că s-ar negocia cu Effenberg şi Matthaus. Este o poveste care nu merge nici măcar pentru a adormi copiii! Prin această viziune, “viitor de aur” ţara noastră are”, a mai precizat Cornel Dinu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!