Life

Dinu Maxer a făcut prima operație estetică din viața lui la cererea expresă a soției, Deea: „Să semene cât mai mult cu Brad Pitt”

Dinu Maxer a făcut prima operație estetică din viața lui. Ideea a fost a soției sale, care vrea ca el să semene mai mult cu Brad Pitt.
04.11.2022 | 15:31
Dinu Maxer a facut prima operatie estetica din viata lui la cererea expresa a sotiei Deea Sa semene cat mai mult cu Brad Pitt
Dinu Maxer a făcut prima operație estetică din viața lui. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a avut parte de prima operație estetică din viața sa, totul la inițiativa soției sale mai tinere. Iată cum se simte acum artistul și de ce l-a pus Deea Maxer să meargă în cabinetul chirugului estetician.

Dinu Maxer a făcut prima operație estetică din viața lui

Dinu Maxer a făcut o intervenție numită blefaroplastie, care constă în tăierea pielii în exces de pe pleoape, dar și eliminarea pungilor de grăsime și a cearcănelor.

ADVERTISEMENT

Totul a fost ideea soției sale, Deea Maxer, care vrea ca partenerul ei de viață să fie în cea mai bună formă a sa.

Mai în glumă, mai în serios, Deea Maxer a spus că vrea ca soțul ei să arate ca Brad Pitt, așa că este nevoie de astfel de intervenții estetice pentru a-și aduce la realitate visul.

ADVERTISEMENT

„Însă încerc să îl fac să semene cât mai mult cu Brad Pitt”, a spus ea, conform Click.

Cum se simte Dinu Maxer după operația estetică

Dinu Maxer a fost supus intervenției estetice miercuri, iar de atunci el se află în recuperare. În prima zi, artistul nu a putut deschide deloc ochii, un lucru destul de greu pentru el.

Chiar și așa, soția lui Dinu Maxer spune că tot efortul va merita când se va vedea în oglindă și va avea rezultatul pe care și l-a dorit, adică un aspect mai tânăr.

ADVERTISEMENT

„Dinu a avut intervenția de blefaroplastie miercuri, este practic în a cincea zi de după intervenția estetică, a fost vorba despre îndepărtarea excesului de piele de pe pleoapa superioară, dar și a pungilor de grăsime și a cearcănelor din zona de sub ochi.

În primele 24 de ore nu a putut deschide ochii și venirea acasă, faptul că eu l-am adus cu mașina, eu am condus, ne-a îngreunat puțin situația însă el își asumă toate aceste lucruri și trecerea ca și experiență…

ADVERTISEMENT

Își asumă experiența pentru că rezultatul va fi unul mult dorit și anume iluminarea zonei ochilor și întinerirea privirii”, a povestit Deea Maxer.

ADVERTISEMENT
Tags: