Life

Dinu Maxer, adevărul despre presupusa infidelitate din căsnicia cu Deea: ”Suntem amândoi singuri”

Vestea că Dinu Maxer și Deea divorțează i-a șocat pe mulți. Totodată, au apărut și zvonuri referitoare la o presupusă infidelitate.
29.03.2023 | 17:53
Dinu Maxer adevarul despre presupusa infidelitate din casnicia cu Deea Suntem amandoi singuri
Dinu Maxer, adevărul despre presupusa infidelitate din căsnicia cu Deea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer au fost împreună vreme de 18 ani. Iar toți cei care i-au cunoscut nu s-ar fi gândit nici măcar pentru un moment că ambii parteneri vor lua decizia de a merge pe drumuri separate. Se pare însă că au existat și anumite detalii necunoscute publicului larg.

Deea Maxer, acuzată de fani de infidelitate

Deea și Dinu Maxer au anunțat marți că divorțează. De asemenea, ambii parteneri au făcut apel la intimitate. Ei nu au spus nici motivele are au dus la ruptura dintre cei doi, însă se părea că decizia a fost una amiabilă, având în vedere mesajul postat de ambii artiști.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi un val de reacții cu privire la separarea celor doi. Inclusiv jurnalista Mara Bănică a rămas șocată. Aceasta a avut ocazia să îi cunoască pe cei doi și ambii păreau extrem de îndrăgostiți. Acesta este și motivul pentru care jurnalista nu a înțeles când s-a produs ruptura dintre el.

La rândul ei, Gabriela Cristea îi cunoaște pe Dinu Maxer și Deea. Vedeta a dezvăluit într-un interviu că a fost surprinsă, deci, de această informație. Pe de altă parte, ea a explicat că cel mai probabil cei doi ar fi încercat să se împace de mai multe ori înainte de a lua o decizie finală.

ADVERTISEMENT

Ulterior au apărut și zvonuri privind o presupusă infidelitate. Mai exact, Deea Maxer a fost acuzată în spațiul public că ar fi renunțat la căsnicie din cauza unei alte persoane. Sau cel puțin asta scria în numeroasele comentarii primite de vedetă în mediul online.

Ce spune Dinu Maxer despre presupusa infidelitate din căsnicie

Dinu Maxer a simțit însă nevoia să reacționeze. El a vorbit despre presupusa infidelitate din căsnicia lor, dar și despre separare. Artistul spune că nicio persoană nu a intervenit în relația lor. De asemenea, acesta a mai adăugat că în prezent nu are pe nimeni și soția sa este la rândul ei singură.

ADVERTISEMENT

Iar pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, artistul a mai adus câteva completări. Mai exact, el a subliniat faptul că indiferent de ce se va întâmpla în viitor, atunci când a fost luată decizia divorțului, nu a existat în niciun caz o a treia persoană, așa cum se zvonește.

”Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, sau el pentru Deea, nu au intervenit, astfel încat să ne despartă, nu a existat o a treia persoană. Eu nu am o prietenă, ea nu are prieten. Suntem amândoi singuri.

ADVERTISEMENT

(…) Dacă eu astă seară ies în club și mă duc să mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și eu apar cu ea poimâine la un restaurant, asta nu înseamnă că femeia respectivă este cea care a despărțit cuplul Maxer”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru o emisiune TV.

ADVERTISEMENT
Tags:
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania...
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania și scuipă gloanțe!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Românii care riscă să rămână fără pensie. Trebuie să depună acest document
Românii care riscă să rămână fără pensie. Trebuie să depună acest document
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca...
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca un adevărat model. Dieta MINUNE ținută de soția lui Alin Oprea. E foarte UȘOARĂ!
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”