Life

Dinu Maxer, făcut praf de internauți după ce s-a aflat că ar avea o nouă relație: „Uită-te la fosta, radiază. Tu nu!”

Fanii l-au criticat aspru pe Dinu Maxer după ce s-a aflat că ar avea o nouă iubită. Deea, în schimb, a fost lăudată de public.
18.05.2023 | 07:47
Dinu Maxer facut praf de internauti dupa ce sa aflat ca ar avea o noua relatie Uitate la fosta radiaza Tu nu
Dinu Maxer a fost criticat după ce s-a zvonit că are o nouă iubită. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Faptul că Dinu Maxer și-ar fi făcut deja o nouă iubită, a doua în doar o lună de la divorț, i-a adus numeroase critici din partea publicului său. În timp ce artistul a fost apostrofat, oamenii au lăudat-o pe fosta lui soție.

Dinu Maxer și-a atras critici după ce s-a aflat că ar avea o nouă iubită

Zilele trecute a ieșit la iveală faptul că Dinu Maxer ar avea deja nouă iubită. După divorțul de Deea, el s-a afișat cu Ada, o tânără străină de lumea showbizului, care îi cunoscuseră copiii și aproape se mutase la el.

ADVERTISEMENT

Totuși, atât de multă atenție primită din senin au făcut-o pe femeie să renunțe la relație. Artistul nu și-a luat prea mult timp să sufere. Weekendul trecut a petrecut alături de măicuța de la iUmor- Magdalena Chihaia pe litoralul românesc, la un festival de dans.

Apropiații lui Dinu Maxer au făcut declarații și au confirmat că el este într-o nouă relație. Dar nici fanii nu au stat prea mult pe gânduri. La fel cum s-a întâmplat și când s-a aflat că este din nou singur, a fost pus la zid.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer a fost lăudată

Cu toate că Dinu Maxer dezmințit zvonurile și a infirmat că ar avea o nouă iubită, tot a fost taxat pentru viața amoroasă de după divorț. Artistul susține că el și Magdalena Chihaia sunt doar prieteni, dar recunoaște că au împărțit camera de hotel.

„Nu, nu este prietena mea, este doar o amică, colaboratoare, mai nou și profesoara mea de bachata. Nu este ceea ce a scris presa. Crezi că îmi era rușine să zic? Sunt un bărbat liber, să nu lăsăm lumea să creadă prostii.

ADVERTISEMENT

(…) Nu există altcineva în momentul asta, căci dacă era, am fi mers în trei la festivalul de salsa, dar sunt în căutări, de data asta o să fiu mai selectiv. (…)  Ne cunoaștem deja de două luni, dacă era ceva se întâmpla mai demult”, a spus Dinu Maxer la Prima TV, citat de wowbiz.ro. 

Chiar și așa, publicul l-a comparat cu Deea. Dinu a publicat în mediul online o fotografie în care apare alături de fiul său, iar fanii au profitat de ocazie ca să-și dea cu părerea. Amintim că fosta lui soție are, la rândul ei, un nou iubit, dar fanii spun că strălucește în brațele lui Robert Drilea.

ADVERTISEMENT

„Frumusețe de copil, păcat sa te vadă la știri zilnic cu altă cucerire, viața intimă ar fi bine sa o ții pentru tine”, i-a scris cineva, după ce în spațiul public au apărut zvonuri despre o presupusă nouă relație a artistului.

„Tu vrei să pari că ești bine, dar nu ești. Uită-te la fosta, radiază de fericire”, este mesajul lăsat de altcineva în secțiunea de comentarii. „Se vede supărarea pe cel mic! Îmi pare rău că nu mai sunteți o familie frumoasa și că ați luat-o pe drumuri diferite! Va îmbrățișez pe toți patru!”, i-a scris un alt fan.

ADVERTISEMENT