Life

Dinu Maxer explică, după 16 ani, cum a pierdut-o pe Nicoleta Luciu: ”Eram gelos. Ne-am despărțit”

Dinu Maxer, artistul care s-a iubit cu Nicoleta Luciu explică, după 16 ani, că relația lor s-a terminat din cauza geloziei și a viziunii diferite asupra viitorului.
13.11.2021 | 22:38
Dinu Maxer explica dupa 16 ani cum a pierduto pe Nicoleta Luciu Eram gelos Neam despartit
Nicoleta Luciu si Dinu Maxer s-au iubit timp de 8 ani
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer, fostul cântăreț din trupa AXXA, a devenit celebru datorită relației pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu, considerată, ani la rândul, cea mai frumoasă femeie din România. Doar că, recunoaște el, frumusețea Nicoletei Luciu și faptul că era atât de dorită de bărbați, au făcut ca relația vedetei cu Dinu Maxer să se clatine mai ales din cauza geloziei lui.

Dinu Maxer s-a despărțit de Nicoleta Luciu din cauza geloziei

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Dinu Maxer a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre relația pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu, recunoscând că despărțirea lor a venit pe fondul geloziei sale, dar și pe cel al intereselor diferite ale cântărețului și ale modelului Playboy.

ADVERTISEMENT

Mai exact, a explicat cântărețul care a activat în trupa AXXA, el nu își dorea deloc la Nicoleta Luciu să joace în diverse telenovele și să își expună corpul care făcea furori în rândul bărbaților. Și, la destrămarea relației lor, culmea, era și dorința actriței care voia să își întemeieze o familie, lucru pe care artistul l-a refuzat, la acea vreme, categoric.

„Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…)

ADVERTISEMENT

Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au iubit opt ani

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au iubit timp de opt ani, iar relația lor nu a ajuns să se oficializeze din cauză că Dinu Maxer nici nu voia să audă de căsătorie. De altfel, actuala soție a cântărețul, Deea Maxer, a povestit că ceea ce s-a întâmplat cu părinții lui Dinu și decesul fratelui acestuia i-a provocat adevărate sechele când venea vorba de familie.

ADVERTISEMENT

”Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii.

De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, a povestit Deea, citată de profm.

ADVERTISEMENT

De altfel, după ce s-a despărțit de Dinu Maxer, Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu omul de afaceri Zsolt Csergo căruia i-a dăruit, până acum, patru copii, semn că dorințele femeii care înnebunea toată România cu formele ei erau cât se poate de serioase când venea vorba de familie.

Dinu Maxer s-a căsătorit cu Deea și au doi copii

Chiar dacă s-a despărțit de Nicoleta Luciu din cauză că nu își dorea o familie, într-un final, Dinu Maxer a acceptat să se căsătorească iar acum, de ani buni, este fericit alături de Deea, femeia care i-a dăruit și doi copii.

Astfel, Dinu Maxer a cunoscut-o pe Deea pe când aceasta era minoră – era clasa a IX-a, avea doar 15 ani- și avea jumătate din vârsta lui, lucru pe care, de altfel, l-a recunoscut și în emisiunea lui Măruță.

Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a IX-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu.

Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat.

Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a mai povestit Dinu Maxer la Pro TV.

Dinu Maxer (47 de ani) și Deea (31 de ani) s-au căsătorit acum 13 ani și, din relația lor, au luat naștere doi copii, un băiețel, Andreas (zece ani) și o fetiță care va împlini, peste câteva luni, doi ani.

ADVERTISEMENT