Life

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, surprinși de un mesaj al Deei Maxer după logodnă. Ce le-a transmis aceasta 

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au fost luați prin surprindere de un mesaj al Deei Maxer după ce s-au logodit. Ce le-a transmis aceasta?
24.06.2024 | 15:56
Dinu Maxer si Magdalena Chihaia surprinsi de un mesaj al Deei Maxer dupa logodna Ce lea transmis aceasta
Reacția Deei Maxer după ce Dinu Maxer s-a logodit la un an după divorț. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer și-a cerut de soție noua parteneră, Magdalena Chihaia? Dinu Maxer a dezvăluit ce mesaj i-a trimis cea care este mama copiilor săi, de care a divorțat în primăvara anului 2023.

Deea Maxer, geloasă pe Dinu Maxer după ce i-a oferit un inel noii partenere?

Dinu Maxer i-a înmânat un inel de logodnă Magdalenei Chihaia la jumătatea lunii iunie. S-a întâmplat la proape un an de când cei doi formează unul dintre cele mai populare cupluri din peisajul monden și, aparent, unul dintre cele mai solide.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia lasă de înțeles cu fiecare apariție publică faptul că se iubesc nespus, de parcă se cunosc de o viață, și nu de anul trecut. Sunt ambii numai un zâmbet în lumina reflectoarelor, pe rețelele de socializare și par a fi meniți unul pentru altul.

Pe data de 12 iunie, Dinu Maxer și-a impresionat fanii și inclusiv apropiații după ce i-a cumpărat un inel Magdalenei și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Asta în condițiile în care nu dădea semne că i-ar mai plăcea să mai meargă în fața stării civile și a altarului.

ADVERTISEMENT

Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru romantic, în Italia. Totul s-a produs într-o vacanță în peninsulă, în apropiere de Veneția, iar atmosfera a fost întreținută și de aplauzele furtunoase ale părinților Magdalenei Chihaia.

”Am gândit-o, dar cumva am prins un val. A fost valul vacanței în Italia, că era pe lângă Veneția. A fost o conjunctură fericită cu părinții Magdei acolo și atunci m-am gândit că s-ar putea să iasă un moment unic și chiar a ieșit”, a spus Dinu Maxer pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Deea Maxer și-a felicitat fostul soț. Magdalena Chihaia, surprinsă

Mulți se întreabă cum a reacționat Deea Maxer după ce a auzit de cererea în căsătorie. Este oare geloasă? Ea i-a scris fostului soț un mesaj, în care l-a felicitat, a mărturisit artistul pentru sursa menționată anterior.

Dinu Maxer a mai precizat că apreciază mesajul pe care l-a primit de la Deea Maxer. A intervenit și Magdalena Chihaia, spunând că ea a rămas surprinsă. ”Chiar apreciez!”, a mai continuat apoi Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer au divorțat în 2023 la notar, după 18 ani de mariaj. Cei doi încă păstrează legătura de dragul copiilor lor, un fiu și o fiică, așa cum chiar ei au declarat în diferite interviuri. Nu se cunoaște cu precizie motivul separării lor, dar sunt speculații ale unei infidelități reciproce.

ADVERTISEMENT