Life

Dinu Maxer trece prin momente dificile! Tatăl artistului are grave probleme de sănătate: „Cancerul i-a recidivat”

03.06.2020 | 23:08
Dinu Maxer trece prin momente dificile Tatal artistului are grave probleme de sanatate Cancerul ia recidivat
ADVERTISEMENT

După ce copiii lor au ajuns pe mâna medicilor din pricina unor probleme de sănătate, o veste tristă tulbură din nou liniștea soților Maxer. Asta pentru că tatăl lui Dinu se confruntă din nou cu boala care l-a măcinat în ultimii ani, deși părea că lupta fusese deja câștigată. Din păcate, cancerul de prostată i-a recidivat și a început să îi afecteze alte sisteme ale organismului, motiv pentru care trebuie să ajungă urgent pe mâna medicilor.

În plină pandemie de coronavirus, tatăl lui Dinu Maxer se luptă cu cancerul de prostată și trebuie să se trateze acasă

În ultimele zile, îndrăgitul artist a încercat pe toate căile posibile să-l interneze, însă eforturile sale nu au avut sorți de izbândă, în condițiile în care majoritatea spitalelor primesc doar pacienți infectați cu COVID-19. Vizibil afectat de această situație, Dinu a mărturisit că nu are altă soluție decât să încerce să-i aplice tratamentul acasă, în măsura posibilităților.

ADVERTISEMENT

Cancerul i-a recidivat și îl tratez acasă. Uneori câștigi cu cancerul, dar ai probleme cu alte sisteme. Tatăl meu trece acum printr-un moment mai greu. Problema cu cancerul… este stopat, însă cedează alte sisteme”, a declarat cântărețul la Antena Stars.

Băiețelul său a ajuns la spital din cauza unor dureri la călcâiul drept

Necazurile par să nu se mai termine în familia Maxer. În urmă cu câteva zile, cei doi soți au mers cu Andreas, băiețelul lor, la spital, după ce acesta a acuzat dureri puternice în zona călcâiului drept. Într-un publicat pe rețelele de socializare, Dinu a povestit cu lux de amănunte cum a decurs internarea copilului în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

A trebuit să îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febra mare de luni seară; apoi i s-a inroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea să ne prezentăm la secția de ortopedie.

Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal.

ADVERTISEMENT

Astăzi Andreas este bine, afebril, grație unei echipe de cadre medicale, sub îndrumarea șef secție doctor Costel Vlad. Mulțumirile noastre și felicitările sincere ale colegului vostru nepracticant!

Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atelă gipsată, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleolă medială a aceluiași picior).

ADVERTISEMENT

Deea, a trebuit să rămână cu Maysa acasă, care împlinește mâine 7 luni și care este încă dependentă de mami. Dar ne vedem zilnic pe video. Ne-au făcut pachet și ne-au trimis schimburi, încă nu știm cât vom mai sta aici… Andreas încă mai are nevoie de tratament intravenos”, a scris Dinu Maxer pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT