Life

Dinu Maxer vrea să scrie un roman despre divorțul de Deea. Cum se simte, de fapt, artistul după separare

Dinu Maxer vrea să scrie un roman despre divorțul de Deea. Artistul face noi dezvăluiri despre separarea de fosta sa soție.
20.05.2023 | 09:54
Dinu Maxer vrea sa scrie un roman despre divortul de Deea Cum se simte de fapt artistul dupa separare
Dinu Maxer vrea să scrie un roman despre divorțul de Deea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer și Deea au fost împreună ani buni. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că cei doi ajung să se despartă, însă iată că timpul avea să le pregătească o surpriză. Acum, fiecare dintre ei a început o nouă viață, însă Dinu are și alte planuri mari.

Dinu Maxer vrea să scrie un roman despre ultimul an din viața sa

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a surprins lumea mondenă. Nu puțini au fost cei care au rămas surprinși de decizia cuplului. Chiar și așa, cei doi par că se simt mai bine acum. Ea are un nou iubit, alături de care e fericită.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, artistul a bifat deja o despărțire, după divorț, însă nu se plânge deloc. Într-un interviu acordat recent, el a dezvăluit că are câteva planuri interesante. Mai exact, Dinu Maxer vrea să scrie o carte despre tot ceea ce a trăit în ultima perioadă.

Ar putea fi vorba despre un roman, care să cuprindă ultimul an din viața sa. Acesta ar avea două capitole, însă nu știe încă ce nume ar alege. Pe de altă parte, artistul este convins că această carte se va vinde.

ADVERTISEMENT

”Eu chiar m-am gandit ca trebuie scrisă o carte, în ceea ce mă privește eu trăiesc un roman, nu neapărat frumos, de aproape un an de zile. Sigur ar avea două capitole, ce aș scrie, cum l-aș numi, te rog să mă crezi că nu-l știu. Știu doar că s-ar vinde”, a spus Dinu Maxer, într-un interviu acordat pentru Spynews.ro.

Ce calități trebuie să aibă viitoarea lui parteneră de viață

Cum se simte artistul după divorț și cum se împacă cu postura de bărbat singur? Dacă mulți s-ar plânge de alte aspecte, iată că Dinu spune că doar în bucătărie simte lipsa unei femei din viața sa. În rest, acesta nu duce dorul unei vieți în doi.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește femeia perfectă pentru el, artistul spune că este un om pretențios. Dincolo de frumusețea unei femei, pentru el contează și modul în care aceasta se îngrijește, dar și ce alte calități mai are. Iar o prioritate este și gătitul.

Artistul ar fi impresionat de o femeie care știe să gătească cu adevărat bine. De asemenea, viitoarea lui parteneră de viață trebuie să fie acceptată de copii și totodată să fie creativă, dar și inteligentă, în opinia sa.

ADVERTISEMENT

”Sunt un tip destul de pretențios, îmi e foarte greu să aleg pe cineva, să rămân cu cineva. (…) Mi-ar plăcea să știe să gătească bine. (…). Ar trebui să fie acceptată de copii, să-i iubească, dar și să abiă celalalte calități: inteligentă, creativă”, a mai povestit el, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: