Hotnews

Dinu Patriciu, urmărit de bănci şi creditori şi în mormînt

La aproape un an de zile de la deces, Dinu Patriciu nu a scăpat de creditori. O bancă din România l-a dat în judecată pe omul de afaceri, care "este" la un pas să fie executat silit. Suma pe...
Autor: Ionuţ Cataramă | 10.04.2015 | 12:41
Dinu Patriciu, urmărit de bănci şi creditori şi în mormînt

La aproape un an de zile de la deces, Dinu Patriciu nu a scăpat de creditori. O bancă din România l-a dat în judecată pe omul de afaceri, care “este” la un pas să fie executat silit. Suma pe care banca încearcă s-o recupereze depăşeşte 5.000.000 de euro. Nu mai puţin de 16 procese civile s-au înregistrat în ultimele 30 de zile la Judecătoria Sectorului 1 pe numele lui Dinu Patriciu, care mai are puţin şi “va fi” executat silit.

O bancă din România încearcă să recupereze peste 5.000.000 de euro, bani pe care afaceristul i-ar fi pierdut în proiectul Mic.ro, scriu jurnaliştii de la wowbiz. O parte dintre bunurile folosite de firmele lui Patriciu, printre care echipamentele IT, au fost închiriate printr-un contract de leasing de la respectiva instituţia financiară.

Dincolo de ridicolul situaţiei, lista creditorilor de la care Dinu Patriciu a luat bani este una lungă, iar situaţia în care se află averea acestuia nu a fost clarificată deocamdată.

Sursă: www.dcnews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!