”Are nume de peşte de pradă” / ”Nu şi-a luat pastilele!”

Scandal la Dinamo
Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
31/03/2018, 13:08
”Are nume de peşte de pradă” / ”Nu şi-a luat pastilele!”

Prezent în platoul unui post de televiziune, Ştefan Ştiucă, fost concurent la emisiunea Vocea României şi fan al lui Dinamo, a spus că nu este convins de proiectul suporterilor dinamovişti de a prelua clubul printr-un ONG.

”Eu sunt Ştefan Ştiucă, din Peluza Sud. Ţin cu Dinamo de 20 de ani. Da, sunt sceptic în ceea ce priveşte proiectul fanilor, cu ONG-ul. Dinu, care are 0,3% din acţiunile lui Dinamo, de ce nu le-a donat până acum? Zice că o va face, dar când?”, a spus artistul.

Vorbe grele între Dinu şi Ştiucă

Cornel Dinu a intrat prin telefon şi l-a atacat dur pe Ştefan Ştiucă: ”Ce pretenţii să ai de la băiatul ăsta cu nume de peşte de pradă, care ar trebui să stea pe la fundul apei? Uită-te la ochii lui! Pe vremuri aveam colegi de echipă care veneau direct de la gară. El nici măcar scuza asta nu o are. E pus acolo să confirme parafrazarea vorbelor lui Tudor Arghezi. El e un băiat cu nume de peşte de pradă. Are mintea înceţoşată. La revedere!”.

După ce fostul selecţioner al României a închis telefonul, suporterul dinamovist a avut o reacţie acidă: ”Probabil că nu şi-a luat pastilele! A avut un început abrupt de zi! Ca să cred, vreau să vină nişte susţinători puternici. Nu văd un nume de instituţii care să susţină. Cine e membru? Cornel Dinu care înjură oameni?”.

Închide ×