Sport

Imagini spectaculoase de la primul antrenament al lui FCSB cu Dinu Todoran. Cum s-au descurcat noile achiziții. Video

Noul tehnician al vicecampioanei FCSB și-a intrat în drepturi. Dinu Todoran a condus, sâmbătă, primul antrenament al roș-albaștrilor.
13.06.2021 | 22:45
Imagini spectaculoase de la primul antrenament al lui FCSB cu Dinu Todoran Cum sau descurcat noile achizitii Video
ADVERTISEMENT
13-06-2021
20:11

Imagini de la primul antrenament al FCSB-ului sub comanda lui Dinu Todoran. Cum s-au descurcat noile achiziții

Vești bune pentru fanii FCSB-ului. Pe canalul de Youtube al clubului au fost publicate imagini din timpul primului antrenament sub comanda lui Dinu Todoran.

În plus, aceștia au avut ocazia să urmărească la lucru toate cele trei achiziții din actuala perioadă de mercato: Alexandru Crețu, Andrei Cordea și austriacul Stipe Vucur. Tehnicianul de 42 de ani a condus ședința de pregătire împreună cu preparatorul fizic Thomas Neubert.

Roș-albaștrii s-au întors la treabă și au făcut cunoștință cu noul lor antrenor, Dinu Todoran. Acesta a condus prima ședință de pregătire, sâmbătă dimineață, la Baza Sportivă FCSB din Berceni.

Deocamdată calendarul viitorului sezon intern nu a fost definitivat. Se știe doar data la care va porni la drum Liga 1, 16 iulie, și se știu datele în care jucătorii de la FCSB vor disputa primele meciuri în competițiile continentale intercluburi.

ADVERTISEMENT

A revenit la antrenamente Florinel Coman

Sâmbătă dimineața Dinu Todoran și jucătorii de la FCSB s-au întâlnit pentru întâia oară pe terenul de antrenament. Prima ședință de pregătire a fost una de reacomodare la efort.

Anterior, fotbaliștii lui Gigi Becali s-au prezentat, vineri dimineață, la vizita medicală. Deși lotul nu este conturat 100% printre cei care s-au prezentat la INSP s-au numărat și fundașul central Stipe Vucur, dar și Ianis Stoica, Ștefan Cană, Cristi Dumitru și Ovidiu Horșia, jucători care în sezonul precedent au fost împrumutați la alte formații.

ADVERTISEMENT

Ceva mai mult de o lună au la dispoziție jucătorii și staff-ul tehnic al FCSB să pregătească debutul echipei în viitorul sezon intern și european.

Roș-albaștrii vor intra în turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League şi vor juca dubla manşă pe 22 şi 29 iulie 2021.

ADVERTISEMENT

La primul antrenament s-a prezentat și Florinel Coman. Acesta a lipsit în ultima parte a sezonului trecut, din cauza unei accidentări, dar s-a pregătit normal alături de coechipieri la acțiunea de sâmbătă dimineața.

Florin Tănase, Andrei Vlad, Darius Olaru, Octavian Popescu, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Perianu, Iulian Cristea și Olimpiu Moruțan au lipsit, ei primind câteva zile de vacanță după ce au participat la acțiunile loturilor naționale.

ADVERTISEMENT

Ultimele achiziții au fost prezentate oficial

Cele trei achiziții ale roș-albaștrilor, din această vară, Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur au fost prezentați oficial pe pagina de Facebook a echipei.

Astfel, conform sursei amintite, mijlocașul de 21 de ani, Andrei Cordea, va purta tricoul cu numărul 98, Alexandru Crețu (29 ani) va evolua cu numărul 8, în timp ce Stipe Vucur va avea tricoul cu numărul 29.

Până va fi anunțat programul complet al viitorului sezon intern, FANATIK vă prezintă programul FCSB în preliminariile UEFA Europa Conference League:

  • 16 iunie 2021 – tragere la sorţi turul 2
  • 19 iulie – tragere la sorţi turul 3
  • 22 iulie şi 29 iulie – meciurile din turul 2
  • 2 august – tragere la sorţi play-off
  • 5 august şi 12 august – meciuri din turul 3
  • 19 august şi 26 august – mecuri din play-off
  • 27 august – tragere la sorţi pentru faza grupelor

  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT