Sport

Dinu Todoran a lămurit cum a ajuns antrenor la FCSB: ”Nu mă duc la biserică cu telefonul”

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică în această vară, Gigi Becali s-a reorientat și l-a numit pe Dinu Todoran în funcția de antrenor la FCSB.
14.07.2021 | 11:44
Dinu Todoran a lamurit cum a ajuns antrenor la FCSB Nu ma duc la biserica cu telefonul
După ce a fost refuzat de Marius Șumudică în această vară, Gigi Becali s-a reorientat și l-a numit pe Dinu Todoran în funcția de antrenor la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Inițial, Todoran trebuia să fie chemat să coordoneze Academia de Fotbal a ”roș-albaștrilor”, însă faptul că se afla la biserică, i-a oferit patronului o adevărată revelație și a decis să-l pună direct la echipa principală.

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor, a purtat o discuție cu Todoran alături de un grup restrâns de ultrași și a dezvăluit că au fost impresionați de cum a pus acesta problema și de calitățile sale umane.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran, explicații pentru alegerea sa ca antrenor la FCSB

FCSB va debuta joi, 15 iulie, în noul sezonul din Liga 1 cu un meci în deplasare cu FC Botoșani, iar la conferința de presă ce a precedat această întânire, Dinu Todoran a ținut să precizeze cum a ajuns să fie antrenorul vicecampioanei României.

”A contat foarte mult că MM a fost managerul pe care l-am avut la Urziceni, am păstrat o relație foarte bună. Am fost în discuție să vin la echipa a doua, s-a întâmplat acel moment fericit pentru mine.

ADVERTISEMENT

A fost înainte să intru în acel lăcaș, nu cum zic alții, că mă duc la biserică cu telefonul la mine. Fiecare poate să zica orice, nu mă deranjează absolut deloc”, a declarat Dinu Todoran.

MM Stoica îl compară cu Gâlcă

Managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, a fost și el prezent la conferința de presă și și-a exprimat încrederea totală în noul antrenor al echipei. ”Mi se pare o similitudine între venirea lui Dinu Todaran la Steaua și Costel Gâlcă.

ADVERTISEMENT

Ambii au 42 de ani, sigur Costel Gâlcă a câștigat trei trofee, între timp unul s-a desființat, Dinu poate să câștige doar două trofee cu Steaua. Gâlcă are ‘tripleți’, Dinu are ‘gemeni’”, a spus oficialul FCSB.

Jucătorii de la FCSB, încântați de Todoran

Deși nu are o experiență prea bogată ca antrenor principal, Dinu Todoran i-a cucerit deja pe jucătorii de la FCSB. ”Domnul antrenor are principiile lui de joc, le-am antrenat și sper ca anul acesta să fie mai bun ca anul trecut.

ADVERTISEMENT

Când jucăm din trei în trei zile o să prindem ritmul de joc. Nu m-a cucerit doar pe mine, a vorbit cu tot grupul, ne-a susținut, a spus să avem încredere în noi și anul acesta va fi foarte bun”, a afirmat Olimpiu Moruțan.

Și fundașul Denis Haruț a avut numai cuvinte de laudă despre Dinu Todoran: ”Pe domnul profesor îl știu de la meciul cu Malta de la Giurgiu, de la U21, de atunci îl știu. Este un antrenor tânăr, cu dorință de afirmare. Ne dă și nouă din dorința lui și sper să facem o figură cât mai bună împreună”.

Considerat de cei mai mulți oameni de fotbal doar o marionetă a lui Gigi Becali, Dinu Todoran ar putea da lovitura la FCSB, consideră impresarul și vărul finanțatorului roș-albaștrilor, Giovanni Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,02 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT