Fotbal intern

Dinu Todoran atac la arbitru după Voluntari – Dinamo 0-1: ”Nu a interpretat la fel”

Autori: Eduard Nicolae Popa, Traian Terzian | 05.11.2018 | 22:14
Dinu Todoran atac la arbitru după Voluntari - Dinamo 0-1: ”Nu a interpretat la fel”
Antrenorul Dinu Todoran l-a atacat pe arbitrul Cătălin Popa la finalul meciului Voluntari - Dinamo 0-1

Antrenorul Dinu Todoran l-a atacat pe arbitrul Cătălin Popa la finalul meciului Voluntari – Dinamo 0-1, din etapa cu numărul 14 a Ligii 1 Betano. Tehnicianul ilfovenilor consideră că ”centralul” i-a privat de un penalty asemănător cu cel acordat oaspeților în finalul întâlnirii.

”La sfârșit s-a dat un penalty pentru Dinamo și nu înțeleg de ce nu s-a interpretat la fel și pentru noi. Ăsta e cel mai mare of al meu. Ne așteaptă meciuri foarte grele, trebuie să facem cât mai multe puncte. Nu știu cum era dacă am fi intrat cu 1-0 la pauză, dar era bun un punct. Un punct muncit”, a spus antrenorul ilfovenilor.

Dinu Todoran atac la arbitru după Voluntari – Dinamo 0-1: ”Se joacă salvarea de la retrogradare”

”Am început returul de campionat, avem gânduri mari, să scăpăm de retrogradare. Dar arbitrul nu a interpretat la fel aceeași fază. Se joacă salvarea de la retrogradare. Timișoara s-a salvat de la -15 puncte”, a continuat Dinu Todoran atacul la arbitrul Cătălin Popa după meciul Voluntari – Dinamo 0-1.

FC Voluntari a fost învinsă de Dinamo pe teren propriu cu 1-0 dintr-un penalty transformat de Diogo Salomao la ultima fază a partidei. Ilfovenii au cerut un penalty în prima repriză pentru un henț în careu comis de Armando Cooper, iar faza a fost reclamată și de directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!