Sport

Dinu Todoran, convins să îndeplinească obiectivul lui Gigi Becali: ”O presiune mare, dar pozitivă”

FCSB debutează în Conference League, iar Dinu Todoran țintește la obiectivul stabilit de Gigi Becali: intrarea în faza grupelor.
21.07.2021 | 14:38
Dinu Todoran convins sa indeplineasca obiectivul lui Gigi Becali O presiune mare dar pozitiva
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este considerată favorită clară în duelul cu Șahtior Karagandy, mai ales că ”roș-albaștrii” îl vor avea la dispoziție și pe atacantul Florinel Coman.

Un alt plus pentru bucureșteni este prezența fanilor în tribunele Arenei Naționale, liderul galeriei, Gheorghe Mustață, anunțând în exclusivitate pentru FANATIK împăcarea cu oficialii clubului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, obiectiv clar pentru Dinu Todoran

În conferința de presă susținută înaintea întâlnirii FCSB – Șahtior Karagandy, din prima manșă a turului doi preliminar al Conference League, Dinu Todoran a anunțat că își dorește să ajungă în faza grupelor, obiectiv trasat de patronul Gigi Becali.

”Avem un meci extrem de important într-o nouă competiție. Obiectivul e să mergem în grupe. O presiune mare, dar pozitivă. Ne dorim să câștigăm, să îmbunătățim coeficientul. E o echipă organizată, în timpul campionatului.

ADVERTISEMENT

Ca valoare suntem peste ei. Trebuie să fim 100% pe teren. O să avem și aportul suporterilor. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru susținerea de la Botoșani. Sper să vină cât mai mulți să ne încurajeze”, a declarat Todoran.

CFR Cluj, exemplu pentru FCSB

Tehnicianul FCSB este precaut înaintea duelului cu formația din Kazahstan și a dat exemplul celor de la CFR Cluj care s-au calificat cu mare noroc în fața celor de Borac Banja Luka, în primul tur preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

”Diferența este mare. Ați văzut și la CFR, în primul tur. S-au chinuit, deși au avut o sumedie de ocazii. Din punct de vedere valoric suntem peste ei. Trebuie să fim atenți atât în defensivă, cât și în atac, să nu mai ratăm.

Obiectivul e să intrăm în grupe, e primordial. Obiectivul domnului Becali îl știm foarte bine, trebuie să facem ce trebuie să-l îndeplinim”, a încheiat Dinu Todoran.

ADVERTISEMENT

FCSB, favorită și în turul următor

În cazul în care va trece de Șahtior Karagandy, FCSB va întâlni în turul trei preliminar al Conference League formația ucraineană Kolos Kovalivka, care a încheiat sezonul precedent pe locul 4 în întrecerea internă.

Prima manșă va avea loc în Ucraina, la 5 august, returul fiind programat o săptămână mai târziu, în România. Kolos Kovalivka este un club înființat în 2012 și care a ajuns în prima ligă abia în 2019.

Lotul celor de la Kolos Kovalivka este unul modest, cu o valoare de 9.750.000 de euro, comparativ cu cel al vicecampioanei României, FCSB, care se ridică la peste 31.000.000 de euro. Cel mai valoros jucător este atacantul Anatoliy Nuriev, transferat în această vară de FK Minaj, și care este cotat la 900.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,70 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT