ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinu Todoran, declaraţia zilei din Liga 1 Betano: “O să mergem toţi la Doamne, Doamne… să ne ajute!”

Autor: Mirela Apostol | 07.10.2018 | 20:38
Dinu Todoran, declaraţia zilei din Liga 1 Betano:

Dinu Todoran a oferit declaraţia zilei din Liga 1 Betano la finalul partidei Dunărea Călăraşi – FC Voluntari, încheiată la egalitate, scor 1-1. Tehnicianul echipei din Ilfov este disperat şi nu ştie ce să mai facă pentru a scoate clubul din impas:

ADVERTISEMENT

“Am pus presiune din minutul 1, dar la singura ocazie a celor de la Dunărea, ştiam că Mediop e un jucător de viteză, o singură neatenţie a noastră şi au înscris. Noi punem presiune la fiecare meci, vrem să câştigăm. Pe final iar am avut o ocazie incredibilă, bine că nu a mai avut vreun corner echipa oaspete că cine ştie ce se întâmpla.

Dinu Todoran: “Luăm un amical, poate aşa dăm goluri”

E bun punctul, dar după aspectul jocului eu zic că meritam să câştigăm, ţinând cont că am avut cele mai mari ocazii. Nu ştiu, cred că trebuie să facem ceva. Soluţia… cred că o să mergem toţi la Doamne, Doamne şi să ne ajute! Avem psiholog, avem unul dintre cei mai buni din România şi se vede. Dar în momentele cheie, în faţa porţii, nu au curaj să înscrie sau nu au fost obişnuiţi. Nu trebuie să dai tare, trebuie să dai uşor, pe jos.

ADVERTISEMENT

O să luăm şi un meci amical, poate înscriem acolo mai multe goluri”, a declarat Dinu Todoran la final.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!