Fotbal intern

Dinu Todoran e noul antrenor de la FC Voluntari: “Să redăm încrederea”

25.08.2018 | 15:10
Dinu Todoran e noul antrenor de la FC Voluntari! Banca tehnică a celor de la FC Voluntari

Dinu Todoran e noul antrenor de la FC Voluntari, după ce Daniel Opriţa a fost dat afară de club. Ilfovenii ocupă ultimul loc al clasamentului după primele cinci etape, având un singur punct, iar noul tehnician al clubului are drept misiune redresarea echipei.

Dinu Todoran a fost numit tehnician la Voluntari şi a prefaţat următoarea partidă din Liga 1 Betano, în faţa celor de la Universitatea Craiova: “Sunt a doua oară antrenor principal. Prima oară am făcut lotul cu Florin Marin. Acum este un lot nou. Daniel şi-a făcut selecţia, a avut încredere în jucători. I-am văzut, şi-au pierdut încrederea. Trebuie să le redăm încrederea, mai ales la acest prim meci, cu Craiova.

Dinu Todoran e noul antrenor de la FC Voluntari

 Dar sunt jucători cu calitate. Situaţia din clasament este foarte nasoală. La începutul campioantului, obiectivul a fost play-off-ul, acesta este în continuare, dar trebuie să o luăm pas cu pas, mai ales primul meci, cel cu Craiova. Jucătorii pe care i-am adus eu cu Florin Marin aveau calitate: era Marinescu, era Cernat, era Maftei, adică jucători care în Liga I, din punctul meu de vedere, şi acum pot face diferenţa. Apoi a venit alt antrenor, cu altă strategie, cu alţi jucători şi nu s-a mai realizat ceea ce s-a realizat în anii trecuţi. Dar pe viitor este posibil orice, trebuie să avem încredere. Trebuie să redresăm corabia, chiar de la meciul cu Craiova. Referitor la Mitriţă, trebuie să vorbim cu îngrijtorul terenului să punem nişte tranşee unde joacă el, pentru că e un jucător de calitate. Trebuie să avem mai multă încredere în noi”, a declarat Todoran, într-o conferinţă de presă.

Dinu Todoran e noul antrenor de la FC Voluntari! Tehnicianul ilfovenilor oferă indicaţii în timpul unei şedinţe de pregătire a echipei
Dinu Todoran e noul antrenor de la FC Voluntari! Tehnicianul ilfovenilor oferă indicaţii

Până ca Dinu Todoran să fie numit la Voluntari, ilfovenii au negociat cu Edward Iordănescu şi Walter Zenga. Todoran antrenează din nou pe Voluntari şi primul meci din acest nou mandat va avea loc în compania unei echipe aflate într-o situaţie delicată. Înaintea confruntării, Devis Mangia spunea că se vede acum în cea mai grea situaţie de când a venit la clubul de pe “Ion Oblemenco”: “Este un meci foarte dificil (n.r. – cu FC Voluntari) pentru momentul nostru. Voluntariul nu a început foarte bine, dar trebuie să ne gândim la noi, nu la adversari. Va trebui să dăm tot ce avem mai bun şi să câştigăm meciul. Din cauza terenului de pe stadionul nostru, avem probleme cu jucătorii, avem probleme de refacere, cheltuim multă energie pe acest teren greu. Nu vreau să mai vorbesc de gazon. Donkor este suspendat, mai sunt jucători cu probleme medicale, vom vedea cum evoluează starea lor până luni.

Da, este cel mai greu moment de când am venit la Craiova, rezultatele sunt cele care sunt, avem jucători indisponibili, nici atmosfera nu este cea mai bună, dar sunt încrezător în munca mea, în jucătorii mei, trebuie să gândim pozitiv şi să trecem peste acest moment. Simt că sunt sprijinit de conducerea clubului”, a spus Devis Mangia.

39 de ani are antrenroul lui FC Voluntari, Dinu Todoran

Tags: