Fotbal intern

Dinu Todoran, fair play la adresa lui Dică! ”Eu cred că el ia deciziile la FCSB, nu domnul Becali”

26.10.2018 | 20:47
Dinu Todoran fair play la adresa lui Dica Eu cred ca el ia deciziile la FCSB nu domnul Becali

Cel puțin un antrenor din Liga 1 Betano este alături de Nicolae Dică. Dinu Todoran de la Voluntari a precizat cu fair play că nu crede ca Gigi Becali să intervină peste antrenor la FCSB! Culmea este că după ultimul joc pierdut de roș albaștrii și Dică a recunoscut faptul că echipa o face latifundiarul din Pipera. Tehnicianul a spus atunci că ”ar putea face mai multe lucruri dacă ar avea mai multă libertate”, făcând o aluzie cât se poate de clară la adresa patronului.

Nu toată lumea vede lucrurile la fel. Dinu Todoran nu înțelege de ce toți îl pun la zid pe Dică și crede că antrenorul FCSB-ului este protejat prin contract de ieșirile patronului

Dinu Todoran, fair play la adresa lui Dică! Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 21 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Nicolae Dică a reușit să câștige în acest sezon șase jocuri în Liga 1 Betano

Dinu Todoran, fair play la adresa lui Dică!

”Poate asta e politica lor. Fiecare echipă are o politică. Până la urmă, Dică ia deciziile din punctul meu de vedere, chiar dacă domnul Becali iese şi zice, nu ştiu cât este de adevărat. Mă gândesc că, atunci când Dică a semnat contractul, cred că au fost nişte clauze care ştia de ele. Dică e un antrenor bun, un antrenor tânăr, de perspectivă, cu un lot foarte bun. Dacă toată lumea dă în el, nu este normal”, a declarat Dinu Todoran.

FCSB joacă în următoarea etapă chiar cu Voluntariul. Partida se dispută sâmbătă, de la ora 21.00. Trupa lui Dică este a doua în clasament cu 21 de puncte acumulate până în acest moment. Șase victorii are FCSB-ul, trei rezultate de egalitate, dar și trei înfrângeri. Adversarii de la Voluntari tocmai au bifat prima victorie a sezonului. Au învins Concordia Chiajna cu 4-0. Sunt ultimii în clasament cu numai opt puncte strânse în 12 etape. Pe lângă cele trei puncte smulse formației lui Dorinel Munteanu, Voluntariul lui Dinu Todoran a mai bifat cinci remize.

  • 6 înfrângeri are până în acest moment FC Voluntari în clasamentul Ligii 1 Betano