Sport

Dinu Todoran, fără explicaţii pentru cele trei schimbări din minutul 33: ”Nu aţi obosit să mă întrebaţi asta? Altceva”

Antrenor în acte la FCSB, Dinu Todoran nu a putut explica cele trei schimbări făcute în minutul 33 al partidei cu UTA.
02.08.2021 | 00:25
Dinu Todoran fara explicatii pentru cele trei schimbari din minutul 33 Nu ati obosit sa ma intrebati asta Altceva
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au scos un punct în finalul meciului, Ianis Stoica mmarcând pentru 1-1 în minutul 90.

Deranjat de prestația formației sale, patronul Gigi Becali a dictat după doar jumătate de oră să se facă trei înlocuiri.

ADVERTISEMENT

Schimbările din minutul 33 nu au putut fi explicate de Dinu Todoran

Deși toată lumea știe că și deciziile tehnico-tactice sunt luate tot de finanțator, antrenorul Dinu Todoran nu poate scăpa de întrebările incomode, iar de această dat nu a avut nicio explicație pentru cele trei schimbări.

”Este un rezultat echitabil, a fost un spectacol frumos. Jucătorii au avut dorință, au făcut mult efort, mai ales că veneau după o deplasare lungă. Am depus un efort foarte mare, trebuie să vedem cum ne vom recupera. Domnul Gigi Becali știe toate aspectele cu Moruțan, eu profit de el cât îl am la echipă.

ADVERTISEMENT

Nu ați obosit să-mi puneți această întrebare cu schimbările? Nu e nicio umilință, jucătorii trebuie să fie pregătiți. Joacă 30 de minute, o repriză. Era 1-0 când au ieșit, dar am jucători de caracter. Altceva”, a fost declarația lui Todoran la Digi Sport.

Becali, criticat vehement în direct la TV

Jocul modest al echipei sale l-a înfurit pe Gigi Becali și acesta a dictat prin telefon ca antrenorul FCSB-ului, Dinu Todoran, să facă trei schimbări încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Secundul” de pe bancă s-a conformat imediat și în minutul 33 și-au făcut apariția pe teren Darius Olaru, Valentin Crețu și Andrei Cordea, aceștia înlocuindu-i pe Răzvan Oaidă, Iulian Cristea și Andrei Dumiter.

Mutările făcute de Becali au fost criticate vehement de comentatorul Emil Grădinescu: ”Până și o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor. Îl lași să-și facă treaba, apoi te uiți câtă brânză și lapte ți-a adus ciobanul. Asistăm la un faliment managerial, Becali își sabotează jucătorii”.

ADVERTISEMENT

Nici titularizarea lui Straton nu i-a ieșit

După cele trei schimbări din prima repriză, Gigi Becali a mai făcut o mutare prin intermediul lui Dinu Todoran. L-a scos pe Ovidiu Popescu și l-a introdus pe Florinel Coman pentru o mai mare forță ofensivă.

Patronul FCSB a declarat că Andrei Vlad nu va mai juca la vicecampioana României după gafa din Conference League, iar FANATIK a aflat încă dinaintea partidei că portarul nu a făcut nici măcar deplasarea la Arad.

Cătălin Straton a fost din nou titular în poarta FCSB-ului, la fel ca în finalul sezonului trecut când Vlad a intrat în dizagrația patronului, însă revenirea sa nu a fost deloc de bun augur. Experimentatul portar nu a reușit să îl facă uitat pe Vlad și a luat un gol parabil în minutul 20 al partidei de la Arad, în urma unei devieri a lui Denis Haruț la șutul olandezului Desley Ubbink.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: