ADVERTISEMENT
Sport

Dinu Todoran îl apără pe Florin Tănase pentru penalty-ul cu Botoșani: „Și Mbappe a ratat!”

Dinu Todoran a vorbit după duelul dintre Botoșani și FCSB.
Autor: Andrei Șchiopu | 15.07.2021 | 22:39
Dinu Todoran îl apără pe Florin Tănase pentru penalty-ul cu Botoșani: „Și Mbappe a ratat!”
Dinu Todoran, liniștit după Botoșani - FCSB, scor 0-0. Sursă foto: sportpictures.eu

Antrenorul „roș-albaștrilor” este de părere că echipa sa a făcut un meci bun, însă a fost lipsită de noroc pentru a pleca de la Botoșani cu toate cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran nu s-a supărat pe Florin Tănase că a ratat penalty-ul din minutul 60, care ar fi putu fi decisiv pentru soarta partidei și a spus că are în continuare încredere în căpitanul echipei.

Dinu Todoran îl apără pe Florin Tănase după ratarea penalty-ului cu Botoșani

Dinu Todoran l-a apărat pe Florin Tănase după ce căpitanul FCSB-ului a ratat un penalty în minutul 60 al duelului cu Botoșani.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran a fost liniștit și a analizat calm meciul dintre Botoșani și FCSB, chiar dacă echipa sa nu a câștigat primul meci al sezonului, însă vrea ca de la următorul joc să vadă și golurile elevilor săi.

„E un semieșec, dar am domint jocul și n-am fost lucizi la finalizare, unde am suferit, dar pe viitor vom fi mai atenți.

ADVERTISEMENT

A ratat și Mbappe, se întâmplă! Tase e un jucător valoros și va marca în viitor”, a spus Dinu Todoran la finalul meciului.

„Știți cum se procedează la noi!”

Dinu Todoran a vorbit și despre schimbările făcute la pauză, la care s-a rezumat în a spune că „știți cum se fac schimbările la noi”, vorbind și despre luciditatea pe care elevii săi nu au avut-o la finalizare.

ADVERTISEMENT

Știți cum se procedează la noi, nu are rost să ne mai întrebați asta. Trebuie să lucrăm puțin la finalizare, avem un lot de tineri buni și vom crește ușor-ușor.

Avem un meci cu Karagandy, care nu va fi atât de ușor. Niciun meci e ușor”, a mai spus Dinu Todoran după FC Botoșani-FCSB.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță l-a taxat pe Dinu Todoran, deși tehnicianul FCSB-ului a fost sincer, spunând că nu e posibil să se întâmple așa ceva: „Nu e posibil în secolul ăsta să se întâmple așa ceva. Adică un patron să facă tot ce vrea el la o echipă, doar pentru că o deține”.

„Nu este un lucru normal și din păcate mulți antrenori acceptă astfel de situații”, a mai spus Miriuță, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 4,80 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1