Sport

Dinu Todoran, încolțit după Rapid – FCSB 1-0: “Gigi Becali nu controlează tot! Eu fac antrenamentele. Altă întrebare”. Video

Antrenorul celor de la FCSB a răbufnit la finalul meciului pierdut cu Rapid și a spus că Gigi Becali nu controlează tot ceea ce se întâmplă la FCSB. Nu a pomenit nimic despre schimbări.
16.08.2021 | 10:17
Dinu Todoran incoltit dupa Rapid  FCSB 10 Gigi Becali nu controleaza tot Eu fac antrenamentele Alta intrebare Video
ADVERTISEMENT

Dinu Todoran are parte de un început dificil de mandat la FCSB. Echipa a fost eliminată din turul doi preliminar al Conference League și după 5 etape este deja la 7 puncte de liderul CFR Cluj.

Implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei pare mai mare ca niciodată, iar încă de la primul meci Dinu Todoran a clarificat acest lucru la FCSB spunând că “știți cum stau treburile la noi” referitor la schimbări.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran, încolțit după Rapid – FCSB 1-0: “El hotărăște, dar nu totul. Nu-i adevărat asta”

La finalul meciului cu Rapid, pierdut cu 0-1, Todoran a declarat că Gigi Becali nu face totul la echipă, iar în ceea ce privește schimbările și alte echipe fac multiple modificări la pauză:

“Domnul Gigi Becali este patronul echipei. El hotărăște, dar nu totul. Nu-i adevărat asta. Eu fac antrenamentele, structura antrenamentelor.

ADVERTISEMENT

Reghecampf, la meciul cu Voluntari, câte schimbări a făcut la pauză? Trei schimbări! Sunt momente în care vorbiţi numai de noi. Sunt şi alte echipe care fac trei schimbări, Croitoru a făcut trei schimbări. Numai de noi vorbiţi cu schimbări la pauză.

“Nu înțeleg de ce numai pe noi ne vedeți că facem schimbări la pauză”

În etapele trecute cu schimbări la pauză am reușit să facem egal la Arad şi să câştigăm cu Mediaş. Deci nu înțeleg de ce numai pe noi ne vedeți că facem schimbări la pauză.

ADVERTISEMENT

Domnul Becali decide asupra a ceea ce face, nu ştiu de ce va legati de lucrurile acestea, Să vorbim numai de fotbal, dacă vreți. Altă întrebare”

VEZI VIDEO:

Despre faptul că Becali face schimbările: “Am spus de la bun început că nu mă deranjează”

Antrenorul FCSB-ului spune că nu este deranjat că se spune că Gigi Becali face schimbările, spunând că asta este doar opinia jurnaliștilor:

ADVERTISEMENT

“Nu mă deranjează de niciun fel. Fiecare om are o opinie. Am spus de la bun început că nu mă deranjează”, a spus Todoran.

Întrebat despre demisie, Dinu Todoran a spus că el nu va pleca de la club, dar se va supune deciziei lui Gigi Becali:

“Domnul Gigi Becali este patronul echipei, o să analizăm, dânsul hotărăşte”, a spus Todoran.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT