Sport

Dinu Todoran, îngrijorat înainte de Șahtior Karagandy – FCSB: „Mi-e frică de toată echipa”. Video

Tehnicianul vicecampioanei este îngrijorat înaintea returului cu Șahtior Karagandy: „Ne așteaptă un meci foarte greu. Mi-e frică de toată echipa”.
28.07.2021 | 21:06
Dinu Todoran ingrijorat inainte de Sahtior Karagandy  FCSB Mie frica de toata echipa Video
ADVERTISEMENT

Deși ar trebui să aibă un moral bun, la adăpostul victoriei obținute pe teren propriu, scor 1-0, Dinu Todoran se teme de Șahtior Karagandy înaintea returului din runda a doua preliminară a Conference League.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, un meci de calificare. Mi-e frică de toată echipa”, a dezvăluit tehnicianul vicecampioanei, ținând, totodată, să precizeze că elevii săi au evoluat împotriva Craiovei, duminica trecută, în timp ce cazacii și-au menajat cei mai buni jucători în meciul de Cupă cu Sdyushor, câștigat fără drept de apel, scor 7-1.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, creșterea numărului de infectări cu COVID-19 a făcut ca partida programată joi, 29 iulie, la 16:00, ora României, să se dispute pe teren neutru, la Erevan (Armenia), decizie care ar putea constitui un avantaj în ecuația calificării, cu toate că spectatorii nu vor avea acces pe stadion.

Dinu Todoran e îngrijorat înaintea returului cu Șahtior Karagandy

Ne aşteaptă un meci foarte greu, un meci de calificare, în care avem avantajul de un gol din meciul tur. Suntem conştienţi de importanţa meciului. Din punctul nostru de vedere este un avantaj că jucăm pe teren neutru, ţinând cont că şi suprafaţa este de iarbă.

ADVERTISEMENT

Dacă jucam la Karagandi, aveam un meci greu, era terenul lor, stadionul lor, dar nu avem ce să facem. Am văzut cu pandemia ce se întâmplă, important este că se joacă acest meci.

Mi-e frică de toată echipa. La ultimul meci şi-au menajat jucătorii şi o să fie mai proaspeţi ca noi. Noi am jucat acum trei zile, am depus un efort foarte mare. Din punctul meu de vedere e un dezavantaj că se joacă fotbalul se joacă cu spectatori, indiferent unde joci.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am obişnuit cu atmosfera, cu suporterii, cu Peluza Nord, care ne-a încurajat. Fotbalul trebuie să se joace cu spectatori”, a declarat Dinu Todoran la conferința de presă premergătoare duelului cu Șahtior Karagandy. Dacă se va califica în următoarea fază a competiției, echipa sa va da piept cu ucrainenii de la Kolos Kovalivka.

Ondrasek, pe picior de plecare: „Cred că reziliem”

Deși părea să revină la sentimente mai bune față de Zdenek Ondrasek, atacantul ceh adus chiar în această vară, Gigi Becali a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că se gândește serios să renunțe la serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult cu cât la echipă au fost aduși Ivan Mamut și Andrei Burlacu, în schimbul lui Ionuț Vînă, care va evolua din nou sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, la Universitatea Craiova.

Am patru atacanți de careu acum și trebuie să văd la cine renunț. Cred că-l reziliem pe Ondrasek. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani.

Cred mai mult în el. Iar lui Burlacu îi fac contract unu, plus unu, plus trei”, ne-a declarat patronul roș-albaștrilor. Mutările sale nu sunt văzute, însă, cu ochi buni de Florin Prunea.

Mamut e o deziluzie la Craiova, nu are ce căuta la o echipă de top din România, deși s-au plătit mulți bani pe el. Burlacu e un copil bun, dar îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă. A avut un început foarte bun de carieră, dar s-a pierdut cumva pe drum”, susține fostul mare portar al lui Dinamo și al echipei naționale.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,75 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT