Sport

Dinu Todoran nu are nimic să-i reproșeze lui Gigi Becali: ”Mi-am asumat relația cu el!”

Dinu Todoran, antrenorul cu care FCSB a început actualul sezon, nu regretă perioadă în care a pregătit vicecampioana României deși a fost dat afară de Gigi Becali după doar 7 meciuri.
25.10.2021 | 15:35
Dinu Todoran nu are nimic sai reproseze lui Gigi Becali Miam asumat relatia cu el
ADVERTISEMENT

Dinu Todoran a rememorat perioada petrecută la FCSB și mărturisește că în ciuda mandatului extrem de scurt și că a fost dat afară de Gigi Becali după doar 7 meciuri nu are nimic să le reproșeze oficialilor roș-albaștri.

Tehnicianul de 43 de ani a preluat gruparea finanțată de Gigi Becali pe 21 mai și avea să fie eliberat din funcție pe 29 iulie, după eliminarea în turul 2 al Conference League în fața lui Karagandy.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran consideră experiența FCSB una necesară, care îl va ajuta în viitor

Relația dintre Dinu Todoran și năbădăiosul patron al vicecampioanei, Gigi Becali, a fost una extrem de clară de la început și până la final.

Deși era antrenor principal doar în acte, de pregătirea echipei ocupându-se Mihai Pintilii, el a fost cel răspunzător pentru rezultatele echipei.

ADVERTISEMENT

Antrenorul nu a avut libertatea pe care și-o dorește orice tehnician și nici nu a ieșit din cuvântul lui Gigi Becali, dar tot a fost sacrificat. Însă, nu îi reproșează acestuia nimic, ba chiar vede partea plină a paharului din această colaborare.

”Nu-mi reproșez nimic, eu am fost de acord cu anumite condiții. Pentru mine a fost o experiență plăcută și necesară. Pe viitor știu cum să pun problema. Eu mi-am asumat relația cu Becali când am semnat.

ADVERTISEMENT

Mi s-a oferit oportunitatea asta care nu era de refuzat. Am avut numai de câștigat după experiența de la FCSB. Niște oameni de caracter, de la femeia de serviciu, la cei din birouri. De la condiții de pregătire, la toată colaborarea cu Mihai Stoica, cu Gigi Becali”, a comentat Dinu Todoran la Digi Sport.

Relația dintre Gigi Becali și Dinu Todoran, în opoziție cu ea dintre finanțator și Edi Iordănescu

Un amănunt interesant pe care l-a dezvăluit Dinu Todoran, în relația cu finanțatorul Gigi Becali, a fost acela că în mandatul său, omul de afaceri nu voia ca echipa să se ”exprime” frumos, ci să câștige.

ADVERTISEMENT

Recent Gigi Becali în reproșa lui Edi Iordănescu, actualul antrenor al roș-albaștrilor, că nu îl interesează rezultatele ci estetica jocului care lasă de dorit.

”Fiecare antrenor ale filosofia lui, el a spus (Gigi Becali – n.r.) că a urmărit rezultatele și nu jocul. Dacă are răbdare cine trebuie, FCSB câștigă campionatul.

Poate nici eu nu am fost pregătit de această echipă, poate a fost o provocare prea mare. Cred că eliminarea din Conference League a fost momentul cel mai greu. Nu aveam voie să pierdem acolo.

Cu siguranță îți trebuie experiență pentru a antrena o echipă de nivelul FCSB”, a mai spus Dinu Todoran pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 1,65 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT