Sport

Dinu Todoran, prima reacţie după umilinţa cu Şahtior Karagandy: „Toţi suntem vinovaţi! E o pată neagră”

Dinu Todoran s-a arătat devastat de faptul că FCSB a fost eliminată din turul 2 preliminar al Conference League de Șahtior Karagandy.
31.07.2021 | 11:36
Dinu Todoran prima reactie dupa umilinta cu Sahtior Karagandy Toti suntem vinovati E o pata neagra
ADVERTISEMENT

În meciul tur, FCSB s-a impus cu scorul de 1-0. Însă, în partida retur, Șahtior Karagandy a izbutit o victorie neverosimilă cu scorul de 2-1 (5-3, după loviturile de departajare), reușind, astfel, să se califice mai departe în turul 3 preliminar.

În următorul meci de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe UTA Arad. Partida se va juca duminică, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran, prima reacţie după umilinţa cu Şahtior Karagandy

Dinu Todoran susține că nu și-ar fi închipuit niciodată că o echipă din Kazahstan ar putea să o elimine pe FCSB.

În plus, tehnicianul roș-albaștrilor consideră că valoarea FCSB-ului nu este cea arătată în meciul de la Erevan.

ADVERTISEMENT

„Trăiesc cu speranța că a fost un accident, iar jucătorii vor demonstra acest lucru. Ne pare rău pentru milioanele de suporteri pe care i-am dezamăgit.

Nu ne rămâne decât să dăm sută la sută pe viitor și să demonstrăm că a fost un accident și, încă o dată, am încredere foarte mare în fotbaliștii pe care îi am la echipă. Cu toții suntem supărați.

ADVERTISEMENT

La Erevan, s-a pierdut calificarea. În tur, am câștigat, aveam toate atuurile. Indiferent cine a intrat, trebuia să câștigăm. Lotul e valoros, nu aveam voie să nu ne calificăm. Indiferent cine a intrat la meciul de la Erevan, nu trebuia să ne facem de rușine. Vlad, vom vedea la meciul următor dacă va apăra.

Avem jucători de mare calitate. Nu credeam niciodată că o să ne scoată o echipă din Kazahstan, am intrat în istoria fotbalului. Am antrenat penalty-urile înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Toți jucătorii, care sunt la Steaua (n.r. FCSB), sunt jucători care pot să intre oricând să joace. Toți suntem vinovați. Trebuia să ne calificăm, e clar lucrul ăsta. La valoarea noastră, trebuia să ne calificăm.

E o pată neagră pentru toate echipele din fotbalul românesc. Am avut o discuție cu Vlad, o să mai am o discuție cu el. Valoarea noastră nu este cea din meciul cu Karagandy, a fost un accident.

Vom avea o discuție cu Ondrasek și cu Vucur și vom vedea pe viitor ce va fi. Sunt jucători care au în spate o carieră și e normal să demonstreze”, a declarat Dinu Todoran, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu UTA Arad.

Cât despre meciul cu UTA Arad, Todoran speră ca, la ora jocului, fotbaliștii săi să fie recuperați, din punct de vedere fizic și mental.

Antrenorul bucureștenilor a vorbit și despre nou-venitul Ivan Mamut.

„Întâlnim o echipă foarte bine organizată. Să vedem cum stăm fizic, dar mai ales mental. Sperăm ca mâine, la ora jocului, să fim bine.

Fiecare are filosofia lui de a antrena, poate la noi va da mai multe goluri (n.r. Ivan Mamut)”, a mai spus Dinu Todoran.

  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: