Sport

Dinu Todoran, primele impresii în calitate de antrenor la FCSB: ”Îi mulțumesc domnului Becali că m-a angajat. Parcă suntem pe Marte”

Dinu Todoran a fost alegerea surpriză a lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB, iar fostul mijlocaș a dezvăluit primele impresii într-o conferință de presă.
16.06.2021 | 17:34
Dinu Todoran primele impresii in calitate de antrenor la FCSB Ii multumesc domnului Becali ca ma angajat Parca suntem pe Marte
ADVERTISEMENT

Suporterii ”roș-albaștrilor” au fost impresionați de tehnician, pe care îl compară deja cu Laurențiu Reghecampf și Cosmin Olăroiu.

Jucătorii vicecampioanei s-au întors la treabă la finalul săptămânii trecute și au făcut cunoștință cu noul lor antrenor, Dinu Todoran. Acesta a condus prima ședință de pregătire la Baza Sportivă FCSB din Berceni.

ADVERTISEMENT

Primele impresii ale lui Dinu Todoran după ce a preluat FCSB

Dinu Todoran a susținut prima conferință de presă în funcșia de antrenor principal la FCSB și s-a arătat impresionat de condițiile de care beneficiază la formația ”roș-albastră”.

”Jucătorii își doresc foarte mult, au venit cu dorința mare de a se antrena și a face performanță. Avem toate condițiile, zici că suntem Marte. Orice antrenor și-ar dori să aibă aceste condiții și lotul pe care îl avem noi. Avem un lot foarte bun, dar orice jucător care ajunge la Steaua înseamnă că are valoare.

ADVERTISEMENT

Tănase a avut un sezon foarte bun, dacă ar pleca ar fi o pierdere. Cine va veni în locul lui, trebuie să înțeleagă că vine la Steaua și trebuie să ajungă mai sus decât Tase. Suntem favoriți în Conference, dar vom trata jocul cu seriozitate și vrem să mergem mai departe”, a declarat Todoran.

Todoran vrea eventul și grupele Conference League

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani  crede că FCSB reprezintă cea mai mare provocare din cariera sa și a anunțat obiectivele pe care le are la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

”Am fost plăcut suprins de propunerea domnului Gigi Becali îi mulțumesc că m-a angajat la cel mai iubit și galonat club. Este o provocare mare, dar așa e la fiecare echipoă. Este cea mai mare provocare prin prisma palmaresului și a trofeelor.

Sunt la început de carieră, dar sunt pregătit din toate punctele de vedere și sunt pregătit să ne atingem obiectivele. Intrarea în grupele Conference League, titlul și Cupa Româniie, acestea sunt obiectivele”, a spus Dinu Todoran.

ADVERTISEMENT

Todoran, mulțumit de întâlnirea cu fanii

”Nu mă afectează ce se spune de mine, fiecare e liber să-și exprime părerea. Trebuie să demonstrăm, eu și staff-ul meu, că lumea se înșală. Jucătorii trebuie să înțeleagă că aici se vrea performanță. Sunt o persoană sinceră, ca antrenor sunt foarte organizat, îmi place sistemul 4-3-3.

Domnul Becali este patronul echipei, iar noi vom încerca să-i îndeplinim dorințele. A fost o întâlnire cu liderii suporterilor, i-am asigurat că vom face totul pentru a ne atinge obiectivele.

Fanii sunt dornici, la fel ca și noi, și ne-au asigurat că vor fi alături de echipă. Absența suporterilor a contat foarte mult pentru Steaua în sezonul trecut. A fost un factor important în pierderea campionatului”, a încheiat antrenorul FCSB.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT