Sport

Dinu Todoran se ține de glume înainte de meciul FCSB – Gaz Metan: ”E Messi liber”

Dinu Todoran a avut puterea să glumească înaintea partidei FCSB - Gaz Metan, în ciuda faptului că echipa sa trece printr-o perioadă dificilă.
06.08.2021 | 11:48
Dinu Todoran se tine de glume inainte de meciul FCSB  Gaz Metan E Messi liber
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a părăsit rușinos Conference League, fiind eliminată de modesta formație Şahtior Karagandy din Kazahstan.

La doar câteva zile, ”roș-albaștrii” au avut o nouă prestație modestă în partida de campionat cu UTA VArad, reușind să egaleze abia în ultimul minut.

ADVERTISEMENT

Glumele lui Dinu Todoran înainte de FCSB – Gaz Metan

În conferința de presă susținută înaintea partidei FCSB – Gaz Metan Mediaș, Dinu Todoran a fost pus pe glume când a fost întrebat dacă Gigi becali va mai face transferuri în această vară și a vorbit despre venirea lui Lionel Messi.

”E posibil să mai apară jucători de valoare. E Messi liber. Jucătorii de valoare sunt bineveniți la noi”, a declarat Todoran, care apoi a devenit serios și a vorbit despre revenirea lui Andrei Miron: ”Toți jucătorii se antrenează normal, mă bucură revenirea lui Miron. Vedem la ora jocului cine va juca”.

ADVERTISEMENT

”Vlad e un jucător important, un portar de mare perspectivă. Este în lot, se antrenează cu toată echipa. Mâine vom face lotul. Îi mulțumim lui Ondrasek, putea face mai mult. Este un băiat de caracter, îi doresc multă baftă în continuare”, a spus antrenorul FCSB despre jucătorii pe care patronul i-a criticat cel mai mult în ultima perioadă.

Cât de mult se implică Gigi Becali la echipă

Apoi, Todoran a revenit asupra celor trei schimbări făcute în prima repriză a meciului cu UTA Arad și a implicării lui Gigi Becali: ”Am făcut o analiză, am vorbit cu ei. Au înțeles, sunt jucători de calitate, ne bazăm în continuare pe ei. Dumiter e foarte bine, se antrenează normal.

ADVERTISEMENT

Discuții am avut cu jucătorii și voi mai avea, ei știu despre ce e vorba. Nu erau nici ei mulțumiți de randamentul lor. Știam că aici va exista mereu presiunea rezultatelor, pentru că antrenez cea mai puternică echipă”. 

Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat că face domnul Gigi Becali echipa, antrenamentele. Eu trebuie să aduc echipa la un nivel de care domnul Gigi Becali să fie mulțumit la ora jocului. Se spun multe lucruri neadevărate, dar pe mine nu mă afectează. E opinia lor”.

ADVERTISEMENT

Răspuns elegant pentru Șumudică

”Duminică avem un meci pe care trebuie să îl câștigăm. Nu va fi ușor, trebuie să fim mai agresivi și mai responsabili în posesie, să nu pierdem mingea cu ușurință. Am puține emoții, e primul meci în fața propriilor suporteri după eșecul din Conference League și semieșecul din campionat, la Arad, unde am egalat pe final.

Suntem obligați să câștigăm cu Mediaș, pentru ca diferența dintre noi și CFR Cluj să nu crească. Obiectivele noastre rămân campionatul și Cupa României. De la meci la meci o să arătăm mult mai bine. Vor fi schimbări, avem un lot valoros și oricine intră trebuie să demonstreze că face față”, a spus tehnicianul FCSB.

În final, Dinu Todoran i-a dat replica lui Marius Șumudică după ce acesta a anunțat că CFR Cluj va câștiga titlul la pas: ”Marius Șumudică este un antrenor cu experiență, de care fotbalul românesc avea nevoie. A spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi!”


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,32 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT