Sport

Dinu Todoran, susținut de jucători la FCSB: ”Noi trebuie să ne facem treaba pe teren”

În ciuda faptului că Dinu Todoran este pus în situații ingrate de Gigi Becali, jucătorii de la FCSB sunt în continuare alături de antrenorul lor.
06.08.2021 | 15:29
Dinu Todoran sustinut de jucatori la FCSB Noi trebuie sa ne facem treaba pe teren
ADVERTISEMENT

Ultima ”ispravă” a finanțatorului ”roș-albaștrilor” a avut loc la meciul cu UTA Arad, când în minutul 33 a dictat trei înlocuiri.

Această decizie a lui Becali l-a făcut pe Valeriu Iftime să-l atace pe omul cu banii de la FCSB. Patronul de la Botoșani consideră că astfel de practici aduc doar deservicii fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB, alături de Dinu Todoran

Gigi Becali a fost extrem de tranșant când s-a discutat din nou despre implicarea sa la echipă și a transmis că atâta timp cât va fi în fruntea clubului el va dicta tot ce se întâmplă, iar angajații săi trebuie să execute ordinele.

Chiar dacă toate aceste decizii ale patronului îl pun într-o poziție deloc comodă pe Dinu Todoran, acesta este apărat de jucători care sunt de părere că antrenorul ar trebui lăsat să-și facă meseria.

ADVERTISEMENT

”Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, apoi dânsul (n.r – Gigi Becali) poate să facă ce vrea. Dinu Todoran este antrenorul nostru, noi îl tratăm ca atare, ne dă sfaturi la fiecare meci, el își face treaba până la urmă”, a declarat Darius Olaru într-o conferință de presă.

Olaru îl apără și pe Andrei Vlad

”Nu am trecut chiar peste toate aceste rezultate nefavorabile. Sper să câștigăm acum, este important să ne revenim. Nimănui nu i-a convenit, știm cu toții că n-au fost cele mai bune meciuri pentru noi. Nu avem ce să facem, viața merge înainte, trebuie să trecem peste”, a continuat mijlocașul FCSB.

ADVERTISEMENT

În final, Olaru a vorbit și despre situația portarului Andrei Vlad, care a fost criticat vehement de patron și chiar a fost la un pas să fie cedat la rivala Universitatea Craiova.

”Andrei Vlad se pregătește la fel, vine la sală, este un profesionist, el știe cel mai bine ce are de făcut. Mi-aș fi dorit și eu să joc din trei în trei zile, să știu că sunt în Conference League, dar asta este”, a încheiat Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Todoran, mesaj războinic

În cadrul aceleiași conferințe, Dinu Todoran s-a apărat când a venit vorba despre ordinele date de Gigi Becali: ”Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat că face domnul Gigi Becali echipa, antrenamentele.

Eu trebuie să aduc echipa la un nivel de care domnul Gigi Becali să fie mulțumit la ora jocului. Se spun multe lucruri neadevărate, dar pe mine nu mă afectează. E opinia lor.

Suntem obligați să câștigăm cu Mediaș, pentru ca diferența dintre noi și CFR Cluj să nu crească. Obiectivele noastre rămân campionatul și Cupa României. De la meci la meci o să arătăm mult mai bine. Vor fi schimbări, avem un lot valoros și oricine intră trebuie să demonstreze că face față”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,91 este cota pentru „FCSB câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT