News

IDILĂ SURPRIZĂ! Dinu “Vamă” se iubeşte cu o femeie mai tînără cu 15 ani ca el! Cum arată NOUA CUCERIRE!

Cunoscut ca un tip sobru si intransigent, Dinu Gheorghe nu a lasat sa transpire prea multe amanunte legate de viata sa personala....
Autor: Ionuţ Cataramă | 03.04.2014 | 14:18
IDILĂ SURPRIZĂ! Dinu

Cunoscut ca un tip sobru si intransigent, Dinu Gheorghe nu a lasat sa transpire prea multe amanunte legate de viata sa personala.

Wowbiz a dezvaluit că Dinu “Vamă” a prins putere să iubeasca din nou. Conducatorul Astrei Giurgiu a trecut in urma cu cativa ani printr-o drama, pierzandu-si sotia, care s-a stins dupa o lunga lupta cu boala. Acest eveniment tragic l-a marcat profund pe Dinu Gheorghe, iar in fiecare saptamana, managerul formatiei patronate de Ioan Niculae merge la mormantul femeii, depune flori proaspete si se reculege.

Viata insa merge, si trebuie sa mearga inainte, iar Dinu “Vama” este inca un barbat in plina putere, cu influenta si charisma. Surse din apropierea oficialului giurgiuvean sustin ca acesta incearca sa-si refaca viata alaturi de o femeie trecuta de 30 de ani. Cei doi se vad de aproape un an, dar presedintele Astrei a incercat sa tina cat mai discreta aceasta relatie. Paparazzii WOWbiz.ro au reusit insa sa surprinda primele imagini cu cei doi, intr-o seara banala, de la jumatatea saptamanii trecute. Dinu si iubita au cinat impreuna la restaurantul unui hotel pozitionat discret, in zona de Nord a Capitalei.

Dupa aproape doua ore, cei doi au iesit zambitori, iar “Vama” si-a condus iubita acasa, nu inainte de a o saruta de mai multe ori. Se pare ca femeia aparuta in viata oficialului Astrei are o influenta mare asupra acestuia si nu este straina de noul sau look, ea fiind cea care i-ar fi sugerat acestuia sa-si lasa barba si

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE