Fotbal intern

Diogo Salomao a semnat cu Al Hazem! “Sunt foarte fericit pentru acest nou pas în cariera mea”

06.02.2019 | 00:17
Diogo Salomao a semnat cu Al Hazem Sunt foarte fericit pentru acest nou pas in cariera mea

Fostul jucător al dinamoviștilor, Diogo Salomao a semnat cu arabii de la Al Hazem! Mijlocașul se desparte astfel de Liga 1 Betano, dar nu și de români. Antrenorul formației pentru care va juca Salomao este Daniel Isăilă, fostul selecționer al echipei naționale de tineret.

„Sunt foarte fericit pentru acest nou pas în cariera mea, o nouă provocare, şi sper să nu dezamăgesc. Voi da mereu tot ce am mai bn pentru a ajuta clubul să îşi îndeplinească obiectivele, dar şi pentru a-mi atinge obiectivele personale. Aventura arabă începe!”, a scris mijlocaşul portughez, pe pagina sa de Instagram.

Diogo Salomao și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo, cu șase luni înainte să îi expire contractul. Salomao
Diogo Salomao a fost prezentat suporterilor lui Al Hazem

Diogo Salomao a semnat cu Al Hazem!

Diogo Salomao a fost adus la Dinamo pe vremea când Adrian Mutu era oficial al grupării din Ștefan cel Mare. 55 de partide a bifat portughezul în tricoul câinilor din care 35 în stagiunea precedentă și 20 în acest sezon. Mai mult de atât, Salomao a și marcat de 15 ori pentru Dinamo. Mijlocașul portughez, unul dintre jucătorii îndrăgiți de suporterii din Ștefan cel Mare a postat o poză cu Adi Mutu, din momentul în care a fost prezentat la Dinamo și a scris că va rămâne un suporter „până la moarte” al câinilor. De remarcat că Diogo Salomao și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo, cu șase luni înainte să îi expire contractul.

„Aceasta a fost prima poză de când am devenit un ”Câine Roșu”. Astăzi, la un an și jumătate după această poză, a venit timpul să anunț plecarea mea de la acest club mare care este Dinamo București. A fost o plăcere să reprezint aceste culori și acest simbol care este Dinamo. Pentru toți colegii, staff-ul și suporterii, le doresc tot ce e mai bun pe viitor. Dinamo mă pierde ca jucător, dar voi fi un fan ”până la moarte””, a scris Salomao pe o rețea de socializare în momentul în care și-a anunțat transferul.

  • 15 goluri a marcat Diogo Salomao pentru Dinamo