Fotbal intern

Diogo Salomao e de vânzare! Președintele lui Dinamo confirmă FANATIK: „Nu vom accepta orice ofertă”

13.01.2019 | 20:57
Diogo Salomao e de vanzare Presedintele lui Dinamo confirma FANATIK Nu vom accepta orice oferta

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Dinamo este dispusă să se despartă de cel mai bun om al său încă din această iarnă. Președintele clubului a recunoscut că Diogo Salomao va fi vândut în următoarele zile atât timp cât echipa care dorește să-l cumpere va plăti prețul solicitat de „câini”.

Diogo Salomao nu a evoluat în partida pierdută duminică de Dinamo cu Hajduk Split, scor 0-2. La finalul jocului, Alexandru David a dezvăluit că portughezul se află pe lista de transferuri a clubului, iar ofertele nu lipsesc.

Diogo Salomao e de vânzare

Rămâne de văzut dacă echipele care vor să-l cumpere pe Salomao sunt dispuse să achite suma de 300.000 de euro pentru un jucător de 30 de ani aflat în ultimele șase luni de contract.

„În ciuda tuturor informațiilor care apar prin presă, prețul real al lui Salomao este de 300.000 de euro. Chiar dacă a intrat în ultimele șase luni de contract, asta nu înseamnă că putem să acceptăm chiar orice ofertă pentru el. Să nu uităm că Diogo este golgeterul echipei!“, a declarat președintele Alexandru David pentru GSP.ro.

Diogo Salomao a fost cel mai bun om al lui Dinamo in acest sezon
Diogo Salomao a fost cel mai bun om al lui Dinamo in acest sezon

Salomao a evoluat în 18 meciuri oficiale pentru Dinamo în actuala stagiune, marcând șase goluri și oferind două assist-uri. Înainte de a semna cu Dinamo, în 2017, Salomao era om de bază la gruparea spaniolă Mallorca.

Dinamo își poate lua adio de la play-off

O eventuală plecare a lui Salomao de la Dinamo ar reprezenta o adevărată lovitură pentru șansele „câinilor” de a mai prinde play-off-ul. Mircea Rednic a dat afară o mulțime de jucători în ultima lună, iar pentru moment nu pare să fi găsit înlocuitorii potriviți nici cantitativ, nici calitativ.

Cele mai tari pronosticuri din Liga 1 sunt întotdeauna pe betmag.ro, site-ul preferat al tuturor pasionaților de pariuri.