Fotbal intern

Diogo Salomao mai are puțin și poate semna cu FCSB! „Nu se știe niciodată”

26.11.2018 | 21:15
Diogo Salomao mai are putin si poate semna cu FCSB Nu se stie niciodata

FANATIK.RO anunța în urmă cu mai bine de o lună că Dinamo nu are de gând să-i prelungească înțelegerea lui Diogo Salomao, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în acest sezon.

Fotbalistul a oferit recent o declarație misterioasă în privința viitorului său alături de clubul din Ștefan cel Mare, lăsând la rândul său să se înțeleagă faptul că ar urma să părăsească „haita” la vară. Iar posibila destinație este chiar rivala FCSB, portughezul fiind dorit de roș-albaștrii. Ar fi o nouă lovitură pentru Dinamo, după pierderea lui Harlem Gnohere în același mod.

Diogo Salomao mai are puțin și poate semna cu FCSB

Salomao a dezvăluit că se simte bine la Dinamo, însă ezită să-și lege viitorul de acest club, spunând că dorește „să fie profesionist până la capăt”

”Nu mă gândesc la aşa ceva în acest moment. Sunt foarte mulţumit aici şi îmi face plăcere să joc pentru Dinamo şi să locuiesc în acest oraş. Nu mă gândesc la alte posibilităţi în acest moment. Vom vedea ce se va întâmpla. Niciodată nu se ştie. Eu am un singur gând, de a ajuta echipa cât mai am contract aici şi să fac tot posibilul pentru a îndeplini acest lucru.

Nu am un plan definitvat acum, mai am 6 luni de contract aici. Doar la asta mă gândesc, să fiu profesionist până la capăt, să ajut echipa, iar la final de contract, dacă am posibilitatea de a creşte, voi discuta cu clubul şi vom vedea ce se va întâmpla” – a spus Diogo Salomao la o televiziune de sport.

A contribuit decisiv la șapte goluri!

Salomao, 30 de ani, a contribuit decisiv la șapte goluri înscrise de Dinamo în acest sezon. Cinci le-a marcat chiar el, iar la alte două a oferit assist-uri. A marcat inclusiv în derby-ul cu FCSB, disputat recent și încheiat la egalitate scor 1-1.