Fotbal intern

Diogo Salomao, mesaj emoționant pentru fani după despărțirea de la Dinamo. Ce i-au scris foștii colegi

03.02.2019 | 19:35
Diogo Salomao mesaj emotionant pentru fani dupa despartirea de la Dinamo Ce iau scris fostii colegi

Diogo Salomao a plecat după un sezon și jumătate petrecut la Dinamo București. Mijlocașul portughez a avut un mesaj emoționant pe rețelele de socializare adresat fanilor „câinilor roșii”. Salomao a postat o poză cu Adi Mutu, din momentul în care a fost prezentat în Ștefan cel Mare și a scris că va rămâne un suporter „până la moarte” al lui Dinamo.

„Aceasta a fost prima poză de când am devenit un ”Câine Roșu”. Astăzi, la un an și jumătate după această poză, a venit timpul să anunț plecarea mea de la acest club mare care este Dinamo București. A fost o plăcere să reprezint aceste culori și acest simbol care este Dinamo. Pentru toți colegii, staff-ul și suporterii, le doresc tot ce e mai bun pe viitor. Dinamo mă pierde ca jucător, dar voi fi un fan ”până la moarte””, a scris Salomao pe instagram. Mesajul lui Diogo a fost scris în engleză, cu excepția cuvintelor românești „până la moarte”.

Mesajul lui Salomao pe instagram, după despărțirea de la Dinamo

Diogo Salomao, felicitat pe instagram de foștii colegi de la Dinamo

Salomao a primit mai multe mesaje de felicitări de la fani, pentru perioada petrecută la Dinamo. Nu doar suporterii i-au scris însă fotbalistului portughez. El a primit mai multe mesaje de la foștii colegi din Ștefan cel Mare. Aitor Monroy i-a scris fostului săi coleg „Ești mare, frate!” Filipe Nascimento i-a scris în limba română „cel mai bun”, în timp ce Rivaldinho i-a scris în portugheză: „Mult succes, fă-i praf!”

Mesajele primite de Salomao din partea foștilor săi coechipieri

Diogo Salomao și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo, cu șase luni înainte să îi expire contractul. Fotbalistul portughez va evolua din această iarnă la formația Al Hazm din Arabia Saudită. Echipa este antrenată de Daniel Isăilă, fostul antrenor al naționalei de tineret a României. FANATIK a scris că Salomao va avea un salariu de 30.000 de dolari pe lună și echipa din Ștefan cel Mare va primi 200.000 de euro.