Diogo Salomao pleacă de la FCSB în prima ligă din Portugalia! A jucat 211 de minute la vicecampioană

Cristian Ghindă    Andrei Șchiopu   
în FCSB
30/01/2020, 18:31
Diogo Salomao pleacă de la FCSB în prima ligă din Portugalia! A jucat 211 de minute la vicecampioană
Diogo Salomao. Sursă foto: sportpictures.eu

Diogo Salomao a fost adus în vară ca o mare speranță la FCSB, dar nu a reușit să se impună și a jucat doar 211 minute pentru vicecampioana României. Mijlocașul ofensiv va pleca la Santa Clara, formație din prima ligă portugheză, conform prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici mai multe cote!


Diogo Salomao pleacă în prima ligă din Portugalia

Diogo Salomao, fostul mijlocaș ofensiv al lui Dinamo, care a ales să se transfere în vară la FCSB, și-a găsit o nouă echipă la care să plece, după experiența neplăcută petrecută în tabăra vicecampioanei României. FANATIK a anunţat recent că portughezul a refuzat să plece în Ungaria şi că aştepta o ofertă din ţările arabe sau din ţara natală.

Diogo Salomao va pleca liber de contract, la Santa Clara, formație din prima ligă portugheză, clasată pe locul 13 în actualul sezon.

Cinci meciuri a reușit să joace Diogo Salomao pentru FCSB în acest sezon, trei în campionat și două în partidele de calificare pentru Europa League, dar nu a reușit să marcheze niciun gol.

  • 31 de ani a împlinit Diogo Salomao pe 14 septembrie

„Este o oportunitate pentru mine să joc la un club important din România!”

Diogo Salomao avea planuri mari în momentul în care a sosit la FCSB și a declarat că este foarte bucuros că a semnat vicecampioana României: „E o oportunitate pentru mine să joc pentru un club important din România. Sper să ajut cât mai mult echipa.

Când am primit oferta a trebuit să mă gândesc la toate aspectele și mi-am dat seama că aici e clubul care-mi poate îndeplini toate condițiile. Cunoșteam țara, cunoșteam orașul”.

„Cred că e o situație complicată la Dinamo.

Nu comentez eu ce se întâmplă acolo. E frumos să joci într-un derby, dar nu va exista presiune pe mine să evoluez contra fostei echipe”, a mai spus Diogo Salomao în primele interviuri acordate de când semnase cu FCSB.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Diogo Salomao, conform transfermarkt.com
Închide ×