Fotbal intern

Diogo Salomao rămâne la Dinamo! Ce l-a făcut pe Rednic să îşi schimbe părerea

24.01.2019 | 12:15
Diogo Salomao ramane la Dinamo Ce la facut pe Rednic sa isi schimbe parerea

Dinamo pregăteşte în Antalya partea a doua a campionatului, una cu puţine perspective de calificare în play-off. Mircea Rednic a făcut o revoluţie la nivelul lotului după rezultatele dezamăgitoare din toamnă care au dus echipa pe locul 11, la 9 puncte de ultimul loc de play-off ocupat de Astra Giurgiu. 

Însă, fanii dinamovişti au parte şi de veşti bune. Unul dintre cei mai importanţi jucători, Diego Salomao, are mari şanse să continue în “Groapă”, Mircea Rednic spunând că va rămâne: ”Am avut o discuție cu el, încă nu are o ofertă concretă chiar dacă au fost foarte multe discuții, am discutat cu el ieri, există și soluția aceasta de a-și prelungi contractul.

Mircea Rednic se bucura dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 15 decembrie 2018.
Mircea Rednic se bucura dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 15 decembrie 2018.

Diego Salomao rămâne la Dinamo: “El şi Nistor fac diferenţa”

Știm că el are un contract mare, dar eu cred că din lotul actual, analizând acum situația, eu cred că Nistor și Salomao sunt doi jucători care au făcut diferența și fac diferența, și eu cred că merită salariul ăsta. Amândoi au 10.000 de euro. Nistor atât are, vă spun eu, nu 15.000 cum a mai apărut. Acum nu știu dacă a luat ceva la semnătură, dar Nistor are salariu 10.000 de euro”, a declarat Rednic pentru doardinamo.ro.

Mircea Rednic i-a transferat în această iarnă pe Sean McDermott, Linas Klimavicius, Jordan Mustoe, Damien Dussaut, Mamoutou N’Diaye, Reda Jaadi şi Alexander Christovao.

Şi plecările de la Dinamo au fost pe bandă rulantă. Mircea Rednic a decis să se despartă în această iarnă de: Sergiu Hanca, Vlad Olteanu, Robert Moldoveanu, Andrei Tîrcoveanu, Sergiu Popovici, Mihai Neicuţescu, Tomislav Gomelt, Mircea Axente şi Gregory Tade.

Dinamo nu a avut un parcurs strălucit în cantonamentul din Antalya, acolo unde a reuşit să câştige un singur meci: 3-2 cu FK Ljepaja. Echipa lui Mircea Rednic joacă în prima etapă din retur împotriva lui Poli Iaşi, pe data de 4 februarie.