Fotbal intern

Dinamo dă afară încă un titular! Câți bani primește să rezilieze cu „câinii”

29.01.2019 | 21:22
Dinamo da afara inca un titular Cati bani primeste sa rezilieze cu cainii

Diogo Salomao este aproape de despărțirea de Dinamo București. Mijlocașul ofensiv al „câinilor roșii” a intrat în ultimele șase luni de contract și era deja cu gândul la un transfer la altă echipă, motiv pentru care trupa din Ștefan cel Mare i-a căutat o destinație lui Salomao. În cele din urmă, Dinamo a ales să se despartă de fotbalistul portughez, iar FANATIK vă prezintă toate detaliile din spatele mutării.

„Am avut o discuție cu el, încă nu are o ofertă concretă chiar dacă au fost foarte multe discuții, am discutat cu el, există și soluția aceasta de a-și prelungi contractul. Știm că el are un contract mare, dar eu cred că din lotul actual, analizând acum situația, eu cred că Nistor și Salomao sunt doi jucători care au făcut diferența și fac diferența, și eu cred că merită salariul ăsta. Amândoi au 10.000 de euro”, spunea Mircea Rednic la sfârșitul cantonamentului din Antalya. Cu toate acestea, se pare că negocierile dintre cele două părți au eșuat.

Diogo Salomao primește bani să rezilieze cu Dinamo

FANATIK a aflat că Diogo Salomao a așteptat degeaba această lună, întrucât nu a primit nicio ofertă. FANATIK a scris luna trecută că Dinamo a cerut celor de la FCSB chiar și 500.000 de euro pentru semnătura portughezului. Prețul său a scăzut pe parcurs ce ofertele au întârziat să apară și acesta va rezilia miercuri înțelegerea cu Dinamo.

Mai mult, sursele FANATIK spun că Salomao va pleca de la Dinamo și cu contul destul de plin. Mijlocașul a primit salariul pe două luni de contract pentru a rezilia cu clubul din Ștefan cel Mare. Astfel, Diogo va primi 20.000 de euro pentru că va accepta rezilierea, cu șase luni înainte de terminarea contractului. Cei de la Dinamo au avut aceeași practică și în cazul lui Tomislav Gomelt și Mircea Axente, jucători cărora le-au fost plătit două luni în avans pentru a accepta rezilierea contractului. Astfel, în cazul lui Salomao, Dinamo va face o economie de 40.000 de euro.

Diogo Salomao a ajuns la Dinamo în vara lui 2017, când a venit de la Mallorca. În total, într-un sezon și jumătate Salomao a adunat 59 de meciuri, a marcat 15 goluri și a reușit 16 pase decisive în tricoul „câinilor roșii”.