News

Directorul CFR revine cu explicații, după declarațiile controversate referitoare la oamenii blocați în trenuri: „Pe fondul oboselii”

Directorul CFR revine cu explicații, după declarațiile controversate referitoare la oamenii blocați în trenuri.
29.07.2021 | 16:35
Directorul CFR revine cu explicații, după declarațiile controversate referitoare la oamenii blocați în trenuri: „Pe fondul oboselii”
Directorul CFR revine cu explicații, după declarațiilor controversate referitoare la oamenii blocați în trenuri: „Pe fondul oboselii”. Sursa foto: clubferoviar.ro
ADVERTISEMENT

Ovidiu Vizante a oferit noi explicații, după ce a dat niște declarații controversate referitoare la călătorie care au fost blocați ore în șir, după ce nu a mai existat tensiune pe linia de contact.

Directorul CFR revine cu explicații, după declarațiile controversate de acum câteva ore

Astfel, acesta a specificat, într-un comunicat oficial, că aceste reacții au fost date pe fondul unei oboselii acumulate în timpul serviciului, pentru că a stat toată noaptea să lucreze.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Ovidiu Vizante a declarat că declarațiile au fost făcute în timpul unui moment de lipsă de concentrare și că nu este sub nicio formă indiferent la neplăcerile prin care au trecut pasagerii.

“A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, a declarat Ovidiu Vizante, într-un comunicat transmis de CFR.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai anunțat și că CFR Călători depune toate eforturile pentru a depăși toate incidentele care cauzează neplăceri.

“Directorul CFR Călători asigură toți pasagerii că, mai ales în situații dificile, compania a depus și depune toate eforturile pentru a depăși dificultățile survenite cât mai rapid”, se mai arată în comunicatul CFR.

Ce declarații controversate a făcut directorul CFR

Cu câteva ore înainte de aceste declarații, atunci când vorbea cu jurnaliștii, directorul CFR Călători a avut o reacție nervoasă și a spus chiar că oamenii vor primi apă atunci când vor ajunge la București, chiar dacă erau blocați de mai bine de opt ore.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el s-a arătat nemulțumit de faptul că jurnaliștii îl întrebau de soluții pentru această situație: „De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?”, le-a spus acestora.

De asemenea, el considera că nu el trebuia să ofere soluții și că a făcut deja tot ce se putea și chiar a oferit o altă locomotivă care să meargă la fața locului și să îi conducă pe oameni la destinație.

”Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă.

ADVERTISEMENT

Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu”, a spus acesta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri