Sporturi

Directorul de la Wimbledon o avertizează pe Serena Williams: “Mă îndoiesc că s-ar întâmpla asta la Londra”

28.09.2018 | 18:20
Directorul de la Wimbledon o avertizează pe Serena Williams

Directorul de la Wimbledon o avertizează pe Serena Williams. Americanca în vârstă de 37 de ani a provocat un scandal de amploare la US Open 2018 după un conflict purtat cu arbitrul portughez Carlos Ramos. Totul a început după ce Serena Williams a primit un avertisment din partea oficialului pentru “coaching”, asta după ce antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a făcut un semn către eleva sa să urce mai mult la fileu. Americanca a fost foarte furioasă şi i-a cerut socoteală portughezului. “Nu este adevărat că am primit indicaţii de la antrenor. Eu nu am trişat niciodată! Prefer să pierd decât să trişez”, a strigat Serena la Ramos.

Philip Brook, directorul turneului de la Wimbledon, critică atitudinea din teren a Serenei Williams din finala de la US Open și afirmă vehement că la turneul de Grand Slam de la Londra nu ar fi putut fi posibil un asemenea episod nefericit. Directorul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al sezonului i-a luat apărarea arbitrului de scaun Carlos Ramos. Serena Williams nu mai joacă tenis în 2018! S-a retras de la Beijing.

Serena Williams a fost atenţionată de directorul turneului de la Wimbledon

“Au fost niște circumstanțe unice. Mulți oameni m-au întrebat dacă astfel de lucruri ar putea avea loc și la Wimbledon. Prima reacție a fost să le spun ca orice e posibil, dar mă îndoiesc. Acolo era o tribună partizană Serenei. Toată lumea voia ca americanca să triumfe. Era o miză imensă în joc. Încerc să mă pun în pielea ei, era o presiune pe care probabil n-a mai simțit-o. Am văzut deznodământul. Carlos Ramos și-a făcut doar treaba. A sancționat ce era de sancționat”, a spus Brook, potrivit The Times.

Directorul turneului din Londra recunoaşte că există discuții privind modificarea regulii de coaching, deși nu este pro acestei schimbări: “Am ajuns în punctul în care tenisul este ca un sport al gladiatorilor. Din punctul meu de vedere, ziua în care regulamentul s-ar schimba ar fi una tristă”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri