News

Directorul liceului unde învăța Alexandra Măceșanu, mărturisiri tulburătoare. De ce s-ar fi urcat fata în mașina lui Gheorghe Dincă

28.07.2019 | 09:15
Directorul liceului unde invata Alexandra Macesanu marturisiri tulburatoare De ce sar fi urcat fata in masina lui Gheorghe Dinca

Crima din Caracal a revoltat o țară întreagă. Zeci de oameni au ieșit în stradă la București și peste 200 de oameni s-au strâns sâmbătă la casa suspectului criminal după ce soția acestuia a fost prezentă la percheziții. Directorului liceului unde învăța Alexandra Măceșanu este indignat de felul în care fata și-a găsit sfârșitul.

Directorului liceului unde învăța Alexandra revoltat de crima oribilă din Caracal

Alexandra Măceșanu a murit în chinuri groaznice după ce a fost răpită de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă. Adolescenta de 15 ani era o elevă silitoare și un copil bun despre care toată lumea are numai cuvinte de laudă. Directorul liceului ”Mihai Viteazul” din Caracal unde învăța fata este indignat de felul în care copila a murit și a făcut mărturisiri tulburătoare.

Liviu Mitroi directorul liceului ”Mihai Viteazul” din Caracal spune că Alexandra era un copil bun care avea note foarte mari și avea preocupări legate doar de cursuri și școală. „Alexandra era un copil foarte bun. Era la specializare de științe sociale și a absolvit clasa a IX-a cu media 9,02. Era un copil foarte bun care și-a văzut mereu de drum. Era un copil cum poate mulți părinți își doresc. Făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular și din ce știu lua și cursuri de chitară. Era un copil care nu avea preocupări decât legate de școală”. 

Alexandra evita să urce în mașini la ocazie
Alexandra Măceșanu era o elevă silitoare și o fată bună. Făcea meditații în Caracal și lua lecții de chitară. Sursa foto: stirileprotv.ro

Alexandra venea la școală cu microbuzul primăriei

Alexandra Măceșanu venea în timpul anului școlar la ore cu microbuzul. Directorul liceului a povestit un episod în care eleva de 15 ani a refuzat să se urce în mașina unei îngrijitoare. În plus, Liviu Mitroi mai declară că Alexandra evita să urce la ocazie, dar probabil de data aceasta bărbatul de 65 de ani i-a inspirat încredere.

„Alexandra venea la școală cu un microbuz care o aducea din Dobrești la Caracal. Și chiar mi-a spus o doamnă îngrijitor care era cu ea din localitate că evita să se urce la ocazie. Dumneai a încercat de câteva ori să o ia cu mașina personală să o aducă la școală și Alexandra a refuzat-o.  A spus că așteaptă microbuzul. Probabil că de această dată fata a văzut un om în vârstă care i-a inspirat încredere și nu a știut că este un monstru. Și eu aș fi avut înceredere într-un om în vârstă, dar de data aceasta s-a dovedit că este un monstru”, a declarat Liviu Mitroi.