News

Directorul Poștei Române, mesaj direct pentru pensionari! Ce le-a transmis în preajma sărbătorilor

Directorul Poștei Române a avut un mesaj direct pentru pensionari! Valentin Ștefan spune că nimeni nu trebuie să-și facă griji în privința pensiilor pe final de an
28.11.2021 | 10:15
Directorul Postei Romane mesaj direct pentru pensionari Ce lea transmis in preajma sarbatorilor
Directorul Poștei Române a avut un mesaj direct pentru toți pensionarii! Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liniște și pace, acesta pare a fi mesajul pe care l-a transmis Valentin Ștefan, directorul Poștei Române. Oficialul a anunțat că toți pensionarii vor avea pensiile în datele stabilite.

Omul numărul 1 din cadrul instituției spune că nu vor exista întârzieri, în ciuda zvonurilor vehiculate în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Directorul Poștei Române, mesaj direct pentru toți pensionarii!

“Nu știu ce se vehiculează în spațiul public, dar din punctul de vedere al Poștei Române, procesul de distribuire al pensiilor este în grafic. Nimeni nu trebuie să își facă griji.
 
Mobilizarea e în parametri normali, poștașii sunt oameni responsabili și serioși. Banii și documentația necesară pensiilor au ajuns cum trebuie, cu 3-4 zile înainte de prima zi de distribuire.
 
Noi primim 50% din suma necesară pentru distribuirea de pensii din aproximativ 4 miliarde de lei. E o procedura normală, așa-i primim tot timpul.
 
Noi lucrăm și luni, ne asigurăm că banii vor ajunge și cash în oficiile poștale astfel încât pe 2 decembrie va fi prima zi de distribuție a pensiilor”, a declarat directorul Poștei, la Realitatea Plus.

De asemenea, ministrul Finanţelor Adrian Câciu a anunţat că Guvernul a aprobat rectificarea bugetului asigurărilor sociale şi pe cea a bugetului de stat. Ceea ce înseamnă că toţi banii de pensii şi salarii sunt asiguraţi.

ADVERTISEMENT

Și Gabriela Firea, ministrul Familiei din Cabinetul Ciucă, a transmis printr-o postare pe o rețea de socializare că au fost alocate fonduri de peste 2,7 miliarde lei pentru Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

”Ne îndeplinim promisiunile făcute! Pensiile, salariile şi alocatiile de stat pentru copii vor fi plătite integral şi la timp.

ADVERTISEMENT

Se apropie Sărbătorile de iarnă şi orice familie are nevoie de bani pentru pregătiri”, a scris Firea pe Facebook.

De asemenea, au fost asigurate peste 269 milioane lei pentru compensarea facturilor de energie şi gaze naturale, respectiv peste 251,6 milioane lei pentru plăţile pentru consumatorii vulnerabili.

ADVERTISEMENT